35 mils utflykt!

 
I onsdags åkte vi ut på långutflykt. Målet var Ales Stenar som ligger i Kåseberga längst ner i Sverige. Milton fick, dagen till ära, lyxplatsen i bilen. Han brukar sova när vi åker bil, men då vi visste att vi skulle köra lång och länge så fick han sitta fram. Då slipper han känna sig ensam.
 
Vi behövde tanka och Daniel letade upp att Jet fanns i Eslöv. Så vi åkte "inom" Eslöv också. Tur var väl det för där hittade vi räk/kräftmackor som vi skulle ha till lunch.
 
Efter lång tid kom vi till slut fram till Ales Stenar. Det var blåsigt och mulet, därför den tråkiga tonen i bilderna.
 
Milton avancerade och skulle stå på knä i vagnen och titta framåt.
 
Tur att han inte är höjdrädd! ;)
 
 
58 stora stenar formade som ett skepp var inte så intressant tyckte Mille som istället gick på en egen liten promenad! På en hög äng spatserade han stolt fram i tron om att han rymt från oss ;) Sötungen!
 
 
 
 
 
Efter Ales Stenar tog vi småvägarna upp till Kivik. Daniel var helt tagen. "Titta dääär, och där!! Det är fruktträd ööööverallt!!!" ;)
I Kivik fikade vi på Café Kaffestugan Annorlunda. Man äter kakbuffé och får en dricka för 65:- Galet billigt och gott var det! Man måste liksom ha testat det när man ändå är i trakterna kände vi :)
Vi hade sån tur också för just när vi satt oss vid ett bord på deras uteplats så kom solen. Varmt blev det och man kände verkligen sommar!
 
På vägen hem tog vi småvägarna upp genom Österlen. Det är inga raka vägar någonstans. Slingrigt och krokigt och smalt. Aningens åksjuk blev jag och det var tur att vi kom ut på stora vägen tills lut!
På vägen hem fick vi även åka till apoteket i Klippan och hämta ut mer airomir och köpa Nezeril till Mille. Vi har åkt på ytterligare en förkylning. Det är rätt tradigt nu. Jag hostar så jag vänder lungorna ut och in. Halsont har vi nog alla tre och någon träning har det inte blivit denna veckan. Men nu hoppas jag att det ska vända och nu är det bannemej vår tur att vara helt friska hela semestern!!!
 
Kvällen avslutes med wok hos grannarna här nere. Supertrevligt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0