NAN Juniormjölk

Just nu buzzar jag Juniormjölk från NAN. Det innebär att vi får hem produkten och ska prova den med vårt eget barn samt låta andra familjer/barn få smaka på den.
Vi har buzzat för flera familjer och givetvis har Milton druckit lite han med. Den verkar helt klart uppskattad hos barnen.
 
Nu har Milton aldrig fått dricka vanlig mjölk i mugg, så vi vet givetvis inte vilken han föredrar! När vi gav honom juniormjölken första gången trodde han nog att det skulle vara vatten. Så han smuttade på muggen och tog sen ut den från munnen direkt. Det tog inte en halv sekund innan muggen var inne i munnen igen och han drack och drack och drack ;)
 
 
Igår hade vi lite slappedag i den underbara solen i trädgården. Värmen var verkligen välkommen! Poolen åkte fram och en glad Mille fick plaska och leka. Som drickapaus fick han just juniormjölken. Varma dagar brukar vi ge honom väl utspedd saft, bara för att han ska få i sig ordentligt med vätska. Vatten dricker han bara lite av och tröttnar sen. Men saft känns ibland olämpligt, så det kändes bättre att ge juniormjölken, då det är mer än vatten men nyttigare än saft!
 
 
 
Inget gott som inte för nått ont med sig. Det finns tyvärr en baksida med mjölken. Men bara en vad vi kommit på änsålänge. Hållbarheten för en öppnad juniormjölk (en förpackning är på 0,5 liter) är max 1 dygn i kylskåp. Hur mycket mjölk vi än skulle ge Milton så skulle han inte dricka en halvliter på en dag. Det betyder att vi hade fått kasta säkert halva paketet varje gång, och det är ju slöseri med både ekonomi och natur. Så det är något som tyvärr drar ner betyget rejält.
 
Men god är den tycker Mille. Jag har själv smakat, den är söt och absolut drickbar. Så visst kommer vi kanske köpa den någongång till någon utflykt och så. En stor födel är ju att den inte behöver stå i kyl innan den dricks. Så ska man på utflykt och har med sig 2-3 småbarn så är det en bra alternativdryck!
 
 
Och det är ju tur att den är vattentät när man har en 1-åring som vill bada med den ;)
 
Tur att vi hade poolen nära till hands :P Någon synisk människa som kan säga var vår droppfria mugg är hehe...
 
Vill ni själv buzza olika produkter så gå in här www.buzzador.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0