Städa & packa

Ojojoj vad tiden bara springer iväg... Det är fullt upp här hela tiden nu. Om 43 timmar lämnar vi hemmahamn och vi har ganska mycket kvar att göra!
Idag har jag verkligen storstädat. Det är så fint här hemma så det är helt otroligt ;)
Köket blev skinande rent, liksom badrummet. Jag tvättade till och med av köksluckorna, de ni! :P Sorterade skötbordet gjorde jag och en massa sånt "onödigt" som kanske egentligen inte behövs göras innan semester men som ändå är riktigt skönt att ha gjort när man väl kommer hem igen!
 
Milton har varit en stjärna idag och lallat rundor för sig själv eller efter mig. Han har även suttit i sin stol och tittat på när jag städat en del!
 
Gulligt men väldigt svårstädat när Mille vill hålla i dammsugaren! Men klart grabben ska få städa, det får bara ta lite längre tid :)
 
Här är köket färdigstädat. Åh så fint, undrar hur många timmar det håller :P Jag önskar att vi kunde hålla så här fin ordning alltid. Det får bli vårt nästa projekt. Lära-oss-att-hålla-ordning-och-plocka-undan-efter-oss projektet!
 
"Varför stressa morsan, chilla med mej i soffan vettja!!"
 
Härligaste ungen i stan! Häromdagen sa han öja (öra) och asta (pasta) efter att jag sagt det. Medvetna och menade ord han säger är nog bara titta och pappa. Fåordig kille den där Milton! Men ack så söt!
 
Köket, badrummet, hallen och vardagsrummet färdigstädat alltså. Imorgon får vårt sovrum och Milles rum bli städade och sen gäller det bara att hålla ordning! En sista dammsugning på söndageftermiddag och diska upp, sen lämnar vi en skinande ren lägenhet och kommer förhoppningsvis hem till en sådan också :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0