Stressigt!

Vi har precis gått och lagt oss. Det har varit full rulle hela dagen! Daniel jobbade ju men jag och Mille började dagen med att städa upp. Märkligt hur mycket det finns att plocka i ordning dagen efter storstädning. Men det går ju fort då det är mest leksaker och så :)

Vi bakade också en imorse och fick sen besök av fyra mammor och fem barn :) Jag ville ha en liten fika så här innan vi åker!
Vi hade kul och barnen lekte riktigt mycket ihop! Samma barn låg för ett år sen på rygg på en filt på golvet :)

Jag gjorde några försök att packa mina kläder idag. Insåg att jag valt ut alldeles för mycket att ha med så jag var tvungen att sålla. Och det är inget jag är känd för att kynna! Men det gick rätt bra och mina kläder ligger nu i en bag. Samma sak fick göras med Miltons kläder då jag valt ut för mycket :P

Vi har ikväll storhandlat och kört ut till båten med mat och en del packning. Imorgon jobbar Daniel igen men tanken är att jag ska hinna städa, packa klart, gå och handla det sista och på det hinna duscha, leka med Milton, fixa med semestermusik och allra helst hinna göra en rabarberpaj. Och så då givetvis också hinna äta frukost, lunch och middag och natta mi två gånger. Japp! Det ska vi nog fixa.

Nu måste jag sova! Ögonen går i kors!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0