Dagarna i Kungshamn

Nu har vi haft tacokväll här med Familjen Edwards och deras vän också :) Vi var hemma hos oss då vi har flest sittplatser plus att det är roligare för Julia att kunna gå in på sitt rum och så...
Gott var det med taco och riktigt trevligt sällskap. Då kan det inte bli fel :)

Men jag satte mig här för att lägga in bilderna från Kungshamn. Vi hade så mysigt där uppe och trots att det var hastigt påkommet så blev det välorganiserat och bra :)

Daniel fyllde ju år i måndags, stort grattis till honom :) Jag smög upp och fixade kaffe och ordnade en bricka med presenter och kaffe och varsen chokladboll! När han öppnat paketen och var sååå nöjd, speciellt med sin nya klocka, så nämnde jag i förbifarten att Maria skrivit på facebook att de hade tråkigt i sin sommarstuga pga regn.
På några minuter hade vi sen bestämt med dem att vi skulle komma upp och hälsa på och sova kvar över natten :)

Då Mille var rosslig ville vi bara inom Backa BUM så han fick inhalera. Besöket blev dock bra mycket längre och resulterade i mycket mer än vad vi trott så det får bli ett helt eget inlägg. Men efter många om och men och kraftigt försenade styrde vi iallafall mot Kungshamn! Kungshamn är där vi la till när vi slitit av förstaget, åt pizza på pizzerian som tre timmar senare brann ner och där vi sen fick förstaget lagat igen (dock i Smögen).

Men Maria och Axel, och deras son Elliot som är 6 dagar yngre än Milton, har en sommarstuga mitt ute på landet som vi besökte :) Alltså inte inne i centrum som vi känner till utan mitt ute på landet och nära till vattnet :)


Milton började direkt vi kom dit att försöka gå på gräsmattan. Men det var inte jättelätt. Han är ovan att gå i stövlar, ovan att gå på gräs och dessutom var det en sluttande gräsmatta. Tur att mamma och pappa fanns till som hjälpande hand :)


Cykeln var väldigt intressant. Vilket ställe för ett stadsbarn alltså. Han stormtrivdes direkt!

Vi grillade ytterfilé på kvällen och hade pommes och grönsaker till. Givetvis hade vi handlat med oss tårtbotten, grädde och hallon så att vi kunde göra en tårta på kvällen, det var ju trots allt födelsedag :)

Milton som fortfarande var speedad av medicin från BAcka BUM kom till ro väldigt sent så när han väl somnat var det dags för oss att sova.

Dagen efter, på tisdagen, gick vi en promenad ner till vattnet efter frukosten.


I en grotta

När vi kom tillbaka blev vi sugna på pizza så vi körde in till Kungshamns centrum och käkade otroligt god pizza och åkte sen och handlade. Vi bestämde också att vi skulle stanna en natt till :)

Av hänsyn till Maria och Axels önskningar visar jag inga foto på Elliot. Så om ni frågar efter bilder på honom så säger Elliot bara "Talk to the hand!!"


Bilen var otroligt intressant!
Milton i grodperspektiv. Tänk att det är så här han får titta upp på oss varje dag.

Maria tog fram såpbubblor vilket var väldigt uppskattat. Milton fick ett gäng i ansiktet, rynkade på näsan och vart sen lika glad igen!


Här ser det verkligen ut som om det är han själv som blåser ut bubblor! :P Vem vet, han kanske fick in för mycket såpa i munnen ;)Det var en ganska glad kille vi hade med oss och Elliot var lika glad han :) Kul att ha en kompis att leka med!
Innan middagen passade jag, Daniel och Milton på att hoppa ner i badtunnan som konstant håller 40 grader i vattnet. Det var skönt och Milton älskade ju det, någon badkruka är han då inte :) Vi lämnade in honom efter en stund och passade på att bara njuta av den korta barnfria stunden!

Maria tyckte det såg sjukt ut när Mille lugnt satt med sin fot i famnen ;)


Middag blev grillat kött, grillade grönsaker och kokt potatis. Till efterrätt åt vi tårta som blivit över dagen innan :)

När killarna somnat spelade vi ett sällskapsspel som var väldigt kul och trevligt. Ett frågespel fast även moment där alla deltog och skrev egna tankar. Absolut ett spel vi kommer köpa någongång :)

På onsdagsmorgonen åt vi frukost och styrde sen hemåt! Det var tomt och rätt trist faktiskt att vara tillbaka i stan. Några dagar till på landet hade inte skadat. Men det var kul så länge det varade.... :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0