Glassförbud

Godmorgon!
Vet ni att sommaren verkligen är här nu? Yr säger att det mer än en vecka framåt bara ska vara strålande sol och upp till 25 grader. Galet skönt ju :D

Vi ska iväg och masta båten nu på morgonen och efter lunch nångång kommer mina föräldrar och bror med sambo till oss :) Kalasdax!!

Sen har Milton nu glassförbud på obestämd framtid. Efter varje gång han smakat glass, om ens bara två små skedar, så blir han kass. Efter första gångerna kräkte han och nu senaste gångerna har han fått riktigt ont i magen. Han har faktiskt bara magknip de gånger han ätit glass så det borde vara något i glassen som gör det. Men vad?
Senaste gången i raden var igårkväll. På Coop igår fick man smaka på glass. Jag, Daniel och Milton delade på en liten kula glass, Milton fick minst. På kvällen somnade han som vanligt men vaknade vid 23 och grät och grät och hade, vad vi nästan är säkra på, ont i magen. Han spände kroppen konstigt!

Det känns inte längre som en slump att han kräks eller får ont i magen efter glass så nu blir det ingen mer glass. Ingen förlust egentligen. Nog för att han gillar det, men inte så mycket att det är värt konsekvenserna!

Nej, nu ska vi gå upp. Hade ställt klockan på halv åtta men liten kille vaknade för en stund sen och ligger här mellan oss och pussar på den han känner för :) Så gulligt att han vill pussas :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0