Matvägrar

För första gången har Milton idag matvägrat. Vi erbjöd en 12 månaders burkmat när vi var iväg idag vmen han spottade ut maten och stängde munnen och skakade på huvudet när skeden kom mot munnen igen. Vi tänkte att det var maten det var fel på och erbjöd en macka som han glatt åt.

Men nu var det dags igen. Han vägrar äta sin ersättning, vilket aldrig hänt under hans 338 dagar långa liv. Om det har att göra med att han är lite kass i magen vet jag inte men det är inte likt honom. Får hoppas det är bättre imorgon!
Tänkte nu att han kanske fick ont i munnen av nappflaskan. Han har ju trots allt flera tänder på gång. Men den teorin stämde inte för han dricker med glädje vatten ur sin andra flaska.

Han är i alla fall pigg, vilken kanske inte är att föredra kvart i tio på kvällen ;) Men det är skönt att han inte verkar ha ont eller så.
Han håller på att röja för fullt här med skålar och burkar och godispapper :)


Kommentarer
Postat av: Peter Augustsson

Hej på er!Jag såg just att det finns ett segel till Sunwind 26 på tradera. Vet inte hur det gick för er förra säsongen, kanske har ni ett bra segel, men i alla fall...

Ha det bra allihop!

hälsningar,

Peter

2012-05-05 @ 22:14:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0