Tidig morgon

Vi vaknade halv sex. HALV SEX!!!
Det är tur att det numer är ljust den tiden, annars hade jag inte ens öppnat ögonen. Daniel fick sin vilja igenom och ligger fortfarande och snarkar.
Milton tultar rundor här och leker och jag passade på att börja sy hans sommarmössa. Eller en av dem. Känner jag vår son rätt kommer han ge någon mössa åt hajarna i havet i sommar så vi får bunkra upp ;)

Som sagt, sjösättning på torsdag. Idag ska vi bottenmåla sen är den färdig för havet. Men det är en del jobb kvar innan den framförallt är barnsäkrad. Nät ska upp på mantågen, någon form av lucka in till förpiken och något stopp på pushpiten behövs. Sen ska vi byta vattenslang eftersom vi bytt pump och bygga en hylla i förpiken och lite andra smågrejor.

Vår tanke, om vädret tillåter, är att vi mastar på direkt efter sjösättning och kanske kanske sticker ut på premiärrunda redan runt 14-15 maj.

Nu vart Milton trött igen. Var han ens tvungen att vakna så tidigt då. Filuren :) Sy mössa, äta frukost, bottenmåla, tvätta, hämta Julia, laga Millemat, promenad och räkafton. Detta blir nog en bra dag trots allt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0