Rätt så pigg idag :)

Oj vad sorteringen igår tog tid :P Jag hade tänkt sortera klädkammaren, lagat mat och lite annat. Inte en chans att tiden räckte till. Men en del ska nu slängas och en del skänkas bort :) Helt plötsligt blev klädkammaren jättestor! Vi har ju varken vind eller källare till denna lägenheten :/ Märkligt men sant. Tur att vi får lägga lite båtgrejor och vinterdäck hos Daniels föräldrar, annars hade vi inte haft plats.

När Daniel var på innebandyträning var jag och Milton hos Peter, Melinda och Ludvig. Åt jättegod mat och killarna lekte lite! Daniel kom dit efter träningen :)
Milton somnade gott där så vi stressade inte hem!

Daniel tvättade hela natten och tog därför Milton när han var ledsen så jag fick sova 6 timmar i sträck. Skönt :)
Nu sover Daniel och vi andra ska snart äta frukost!

Dagen idag? Milton till dagis, jag till gymmet och sen veckohandling. Sen hoppas jag på en lugn familjekväll med tanke på att Daniel sen jobbar hela helgen!

Ha en bra dag!

(Notis till mig själv: inatt provade vi stl 7 i blöjor då 6:orna läcker varje natt. Det funkade fint och i alla fall läckte inte nattens blöja!)

Syns kanske inte jättetydligt på bilden men Milton sprang rakt in i en bärande vägg igår. Jäklar vad ledsen han blev, men det var svårt att hålla sig för skratt. Rakt in i en vägg :P Idag syns det inget som tur är :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0