Dagens meny!

När jag kom tillbaka efter mitt korta gympass (de stängde visst tidigt på lördagar) så hittade jag mina favoriter på lekplatsen :D


Gympasset var hårt och jag slet ut lite av höstdeppen. Får bli några pass till nästa vecka så att jag håller mig lugn och sansad ;)

Kvällen ägnades åt bland annat matlagning. Till middag blev det potatisgratäng och kotlett/fläskkarré. Jag gjorde även en sallad på ruccola, tomat, olivolja, rödvinsvinäger och så salt & peppar. Jättegod :)



Efter att vi gjort glöggen var det sovdags för Mille och vi gjorde efterrätt. Ett motto vi kör efter är numer att om vi ska äta något onyttigt, så ska det vara något vi verkligen är sugna på. Daniel ville ha äppelpaj och jag chokladbollar och så blev det :)
Trist bara att jag inte uppskattar sött längre. Eller, det är ju jättebra såklart, men nån gång kan det ju vara gott. Jag får hålla mig till chips och nötter hädanefter när jag vill festa till det :)


 Det blev film idag igen, "How to lose a guy in 10 days". Den var rolig och helt okej.
Nu känns det som att det är mitt i natten trots att klockan bara är strax över 23, och vi är på väg mot sängen :P Lika bra det, någon sovmorgon blir det inte tror jag!
Godnatt! Håll tummarna för fint väder imorgon för vi ska ut i skogen med Milton :)

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0