Härlig fredagkväll!

Det blev en bra kväll trots allt! Jag kunde släppa de negativa tankarna och vi har ätit god spaghetti & köttfärssås, bakat muffins till morgondagens fika, sett lite på Fångarna på fortet, städat och bakat bröd till frukosten.

Jag har för första gången i mitt liv druckit mjölk direkt ur paketen och hällt sirap ner i munnen direkt från flaskan haha ;) Och paff blev jag när Daniel sa "nej Milton, nu får du inte mer vin!". Han hade fått doppa fingret men inte trodde Daniel att lillen skulle tycka det var gott :P

En härlig fredagkväll helt klart. Nu är det dags att sova och vila upp oss innan loppet. Milton är krasslig men vi hoppas han ska orka och vilja vara med i Slottsskogen imorgon :) Hoppas han kan sova gott inatt, sömn är bra!

Ni har väl sett vår fina duk på matbordet i vardagsrummet?! :) Vi har ett snyggt svart bord där under men vi började se en tendens att det blev fulare ju mer vi höll på att torka av bordet. Speciellt i den ände där Milton sitter såklart :P Så vi köpte denna vaxduk och kommer väl ha den på tills Milton lärt sig att äta själv utan att kladda ner hela bordet!
Nog för att det svarta bordet är snyggare, men detta ser inte heller så pjåkigt ut :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0