Negativ!

Uh så mycket negativitet just nu, ursäkta för det. Men inget känns särskilt roligt.

Får se hur det blir angående förskola, tar inte upp den diskussionen allmänt här förrän vi fått svar. Är dock rädd att jag får gå och undra många dagar till för idag har jag inte fått veta något och sen är det helg och grejor... Milton är iallafall hemma med mig :)

Sen att jag knappt fick sova inatt bidrar ju verkligen till att jag inte orkar med ett skit i dag. Jag är så trött och frusen så hälften vore nog. Jag sa till Daniel att det var helt okej att han och Julia åkte iväg på en grej senare och att jag tog Mille, men just nu känner jag inte för att ha Mille ensam resten av dagen och kvällen och ta hela nattningen själv. Jag kommer gå runt här som ett lik.

Sen loppet imorgon. Jo tjena att det kommer gå :( Jag var väldigt bra på det innan jag blev sjuk. Nöjd med mina tider och så. Men nu är det ju katastrof. Kroppen är i strejk och jag har joggat 3 km på 3 veckor. Men jag får vara med som en kul grej, hoppas på bra väder och härlig publik och så får målet vara att ta mig runt, och det klarar jag ju :)

Middag ikväll blir spaghetti och köttfärsås om vi får tag på köttfärs, den var slut tidigare idag i affären. Om Daniel och Julia stannar hemma ska vi även baka, muffins tror jag det blir inför morgondagens fika med mina föräldrar. Och så ska vi sälja min Ab Circle Pro också. Nu är det dags att säga hejdå. Jag tycker om den men ska nu införskaffa mig ett annat träningsredskap :) Vad det är visar jag när jag köpt det :)

Imorgon ska vi äta glass till efterrätt! Åh när åt jag glass senast?! Gudagott! Pizza blir det också, fast till middag :) Det är klassisk efter-lopp-mat :) Så é det!

Och regn. Varför regnar det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0