Viktprocent!

Egentligen skulle vi legat i hårdträning nu. För 1,5 vecka sen var vi på ett träningscenter och mätte vår viktprocent. Vi låg båda inom normalvärdena men jag låg högre än jag vill/borde. Vi pratade där om vad vi skulle tänka på med maten och så och om träning såklart.

Sen blev ju som bekant jag och Milton sjuka och allt sket sig. På måndag ska vi tillbaka och mäta om fettprocenten för att se om vi lyckats sänka den. Jag ville gärna kämpa för det men ja, allt kan man inte styra!

Jag har stått på en platå viktmäsdigt nu sen ett bra tag tillbaka. Jag går ner lite men nästa vecka är jag på samma siffra igen. Är oändligt trött på den siffran. Det känns som att min kropp är nöjd här. Jag skulle vilja gå ner typ 5 kg för att bli nöjd viktmässigt. Men alla graviditetskilo är borta så det är den svåra biten nu!

Hon på träningscentret sa att vi skulle prova att ta bort allt bröd ur kosten samt äta kolhydrater till lunch men försöka undvika det på kvällen...

Och imorse när jag vaknade så kändes det sådär bra i kroppen. Kände mig smal på nått sätt! Vägde mig och hade gått ner 1,4 kg sen i måndags. Midjemåttet hade även minskat. Så som vi äter nu känns helt rätt så det kommer jag fortsätta med.
Om jag går ner 2 hg till så har jag nått milstolpen att ha vägt som minst sen vi skaffade Wiiet julen 2009.
Så egentligen är ju morgondagens hemgjorda pizza och godis otroligt dåligt inplanerat :P men vi måste för en gångs skull ha fredagsmys och falla för fredtelsen :) Daniel som är ledig och allt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0