Klädstorleksbyte

Efter att ha startat en maskin tvätt (vad skulle vi gjort utan tvättmaskinen?!) så hämtade jag Miltons klädlåda längst in i klädkammaren. Det tråkiga var att vi missat ta fram alla kläder i storlek 86/92 så de hinns inte användas länge. Det roliga och väldigt överraskande var att vi redan köpt en del kläder i storlek 92 och 98/104 :)
Det roliga med att köpa till exempel en storlek större på reor och sånt är att man glömmer av det och sen blir glad :)
Nu behöver vi inte lägga en lika stor engångssumma på nya kläder utan nu har han en grund som vi kan bygga på :) härligt!

Jag sa häromdagen att han bara hade en massa blå kläder. Men om nuvarande storlek var väldigt blå så kan jag nu se att nästa blir väldigt röd ;) Jag skulle vilja få in lite våriga färger, typ limegrön och så! Sen lär det ju säkert bli några marina plagg till sommaren! Vår lille kapten.

Högen med storlek 86 ska nu säljas. Jag funderar på att lägga ut ett fetepaket på tradera så blir man av med allt direkt. Man borde väl kunna få en femhundring för allt. Förutom det på bilden har jag en del i tvättmaskinen, lite på dagis och lite som hänger på tork. Säkert 40 plagg exkl strumpor.

Det är med glädje denna gång som vi byter storlek. När han bytte från 62/68 till 74/80 tror jag det var så var det med vemod. Vi hade så mycket fint. Men nu har han haft samma storlek sen innan sommaren typ så det är hög tid att byta :P

Nu kommer sötungen ut från sovrummet :D

Haha han ställde sig i hallen och bara tittade på kaoset och sen flinade han :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0