Krupp i juli

Milton kom in till oss först vid 6 imorse. Direkt märkte vi att hans andning var kaputt. Jädrar vad han kämpade med andetagen :( Det var väldigt längesen han hade indragningar sist.
Han hostade inte värst mycket men när han gjorde så skällde det ju ordentligt = krupp.
Sval luft och 5 doser airomir hjälpte lite. Han kunde inte dricka mer än 1-2 klunkar välling innan han fick ta ut flaskan och flåsa som om han sprungit ett 100-meters lopp :(

Jobb och annat kommer alltid i sndra hand när sånt här händer men idag kändes det extrajobbigt då jag dels öppnar och dels är ensam ordinarie personal. Men nu är jag, bara lite försenad, på väg till jobb.
Får se hur Milton mår där hemma. Det var den sämsta dagen att kruppa på då Daniel varit vaken hela natten och ska jobba hela helgen! :/

Sist Milton hade ett ordentligt kruppanfall var på midsommardagen förra året. Det var det värsta någonsin men då fick han det titt som tätt så vi var mer vana. Men vi sa då att hade det anfallet varit första gången hade vi trott att han var på väg att dö. Efter det tror jag han fått nått litet i höstas men osäker. Och så idag då. Trodde att vi var av med den skiten.
Lite räds jag att det ska hända under seglingen. Däremot vet jag (tyvärr får man väl säga) att det funkar bra med vård även på havet. Fick ju erfara detta när vi var ute och seglade med vänner förra året och deras son fick sitt första kruppanfall och mer eller mindre svimmade av. Det var läskigt men snabbt kom en ambulansbåt och helikopter var på väg men behövdes ej.

Men helst vill vi ju slippa sånt där!!

__________________
Fick aldrig iväg inlägget innan. Nu är det några timmar senare. Daniel var på Barnmedicin med Milton och då lät lungorna bra igen :) han fick gå till dagis som vanligt! Han ska bara vara där 9-15 idag.

Hoppas han håller sig frisk under semestern nu :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0