Underbara sommar!

Vilken dag, vilken värme! Härligt! Jag älskar sommaren och inser mer och mer för varje år att jag är född i fel land. Jag hoppas jag blir grek i mitt nästa liv! Det förtjänar jag efter att ha frusit så här mycket de senaste 25 åren!!
 
Jag blev hämtad på jobb av mina favoriter och vi åkte och shoppade badshorts till Milton. Han fick välja färg själv och det blev ett par turkosa med en stor krabba på :) Sen behöver han ett par nya foppa-tofflor också :/ Ingen som sett hans turkosa med fotbollar på kanske??
 
Efter shoppingturen åkte vi hem och startade grillen. Karré och kyckling grillades med hjälp av Milton. Han tycker det är så spännande att få hjälpa till!
 
Han satt och tittade på och käkade majs ;) Snacka om superhappy min!
 
 
Grillmaestro himself!
 
Gott var det. Jag åt hemmagjord coleslaw och färdigköpt bearnaisesås till. Kan ju knappt bli bättre! Daniel åt nypotatis till och Mille åt... ingenting. Kräsen och helt ointresserad av mat faktiskt. Två-tre kycklingbitar åt han och så sina majskorn. That's it. Det får duga!½ Förr eller senare lär han sig att uppskatta mat :)
 
När Milton somnat, vilket gick på rekordtid med vår nya nattningsrutin, så satte vi oss på balkongen och käkade jordgubbar med grädde. Sommar sommar sommar!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0