Fredag!

Jag tänker varje dag "detta kan jag blogga om" men jag tar mig sen inte tid. Det händer så mycket hela tiden så när jag väl kastar mig i soffan på kvällen så orkar jag inte göra nått mer än se tv :)

Har jag ens nämnt att Milton haft influensan? Tror inte det. Och nu har han torra läppar, gud vad ont han har. Det svider ju en del.
Och så har han nog varit i slagsmål för han kom hem från dagis igår med vad som ser ut som ett bett över näsan och röda märken i ansiktet. Ingen har sett något.

Sen gillar vi Skatteverket just nu :) Jag var typ helt säker på att få betala tillbaka men tvärtom kommer vi tillsammans få tillbaka rätt många tusen. Alltid välkommet :)

Och så gillar vi solen! Fin morgon. Men den där kalla vinden. Varför?
Hoppas det på nått magiskt vis blir lite varmare i helgen för Daniel har ju Seedningsloppet på söndag. Han är inte direkt peppad :/
Ikväll kommer Julia till oss och har med en kompis. Så det blir fullt upp hela helgen. Milton kommer göra allt för att få vara med tjejerna hela tiden ;) Han gillar verkligen sin syrra.

Nu är jag snart framme på jobb. 8 timmars arbete följt av veckohandling sen lite fix hemma. Jag kommer totaldäcka i soffan idag igen :)

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0