Foppisar!

Klart grabben ska ha foppisar i år med! Förra året hade han ett par ljusblå och han tyckte verkligen om dem. Tyvärr var ju inte sommaren riktigt vad vi önskat vädermässigt men han använde dem ganska mycket ändå tycker jag :)
Bild från augusti 2012 :)
 
När jag letade efter bilden ovan snubblade jag över den här. Kolla in denna snygging. Vädret till trots så fick han väldigt mycket färg. Han verkar, som tur är, ha ärvt Daniels pigment. Han blir ju också grymt brun utan att bränna sig till skillnad mot mig som blir bränd efter 10 minuter i solen.
 
 
Vi har faktiskt tittat på ett par marinblå crocs sen ett tag tillbaka men ett köp har inte blivit av. Idag när jag och Mille var på stan såg vi dessa som hade fotbollar på sig och då föll valet ganska enkelt på dem ;) Sen föll jag pladask för sandalerna också, dessvärre inte Milton, men jag skyller på att han var trött (han somnade strax efter han provat dem haha). Han har ett par andra sandaler redan men de verkar skava mycket och idag på lekplatsen utbrast en vän "hur vågar du ha sandaler som är öppna vid tårna?". Och jag får väl ärligt säga att jag inte ens tänkt på det.
Så när jag såg dessa i butiken så kände jag att det nog var en rätt bra idé att ha stängt vid tårna trots allt. När han cyklar asar han ju överfoten i marken när han ska stanna. Inte så värst skönt med oskydadde tår.
 
 
Är nöjd med mina skoköp och det tror jag Mille också är för han har redan gått runt med båda paren. Han gillar skor överlag och blir stolt när han har nya skor på sig :)
 
Daniel mötte upp oss i stan och vi premiär-åt lunch på Ramberget idag (ett ställe vi gärna äter på när vi vill sitta utomhus) och jag blev firad på Mors dag :) Jag åt kebabrulle och killarna från donken. Jag har utan tvekan påbörjat ett nyttigare liv nu. Det kan jag tacka provrummet på Cubus för. Skit ner er speglar! Fick mig en ofrivillig överblick på min kropp från alla olika vinklar när jag stod och provade en bikini. Hade tänkt ha som belöning att få köpa en snygg bikini när jag fått ordning på kroppen, men jag kör tvärtom istället. Jag såg pluffsig ut med bikinin på, men jag köpte den ändå för moroten blir att se mindre pluffsig ut i den :P Sixpack på magen och tighta armar är ju inte ett realistiskt mål, men med hård träning och bra kost ska jag nog lyckas bli hyffsat bikinisnygg :P Och om jag dessutom kräver av mig själv att lägga ut före och efterbilder här så kanske jag inte kan med att ge upp ;)
 
Kvällen tillbringade jag och mille på hans rum. Sedvanligt legobygge och bus innan nattning, som idag gick räsersnabbt.
 
Springer och hoppar ner i sängen.
 
Sötungen
 
Hoppas min nattning också gör det för imorn startar ny jobbvecka och utöver jobb ska det hårdtränas, fixas med båten och en massa annat! Godnatt!
 
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra

åhh jättefina skor.. :)
och nu lovar jag att han har hela tår hela sommaren..

2013-05-27 @ 06:30:01
URL: http://axdal.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0