Ny vagn till lillkillen!

 
Igår hämtade Daniel ut vår fina nya vagn. Som ett barn på julafton tog jag idag av skyddsplasten på handtaget och så gick jag och Milton en lång promenad. Åååhh! Jag är kär haha!
Varför vi ville ha ny? Dels för att Teutonian har lite smågrejor överallt som behöver fixas. Den är inte längre vad den var och Milton börjar verkligen bli för lång för den. Nu när han dessutom ska sova middag i egen vagn på nya dagiset så var en ny vagn mer eller mindre tvunget.
Valet föll på en Emmaljunga Scooter S. Lång i liggläge, två svängbara framhjul, höj och sänkbart handtag. Den har det vi önskar och behöver just nu. Får tacka goda vänner för tips och övertalning :D 
 
Sen att det blev en marinblå vagn till kanske är lite enformigt haha. Men vi ville inte ha tråkig svart och den äppelgröna/limegröna färgen som vi var inne på var vi rädda att vi skulle tröttna på. Så det fick bli denna och så får vi komplettera med dyna i häftig färg :)
 
Milton gav gott betyg åt vagnen :) Det är ju rätt viktigt det med. Han tyckte det var jättespännande och förstod nog att det var hans nya vagn och att det var speciellt. Vi har ju pratat om den nya vagnen och så :)
 
En tur till lekplatsen blev det också :)
 
Efter en härlig promenad och sångvällingmys somnade Mille som en stock ihop med sin älskade Lisebergskanin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0