Lång dag

Vilken lång dag. Klockan har gått så sakta. Sen att pluttfisen vaknade halv sju bidrog ju. Kl 9 önskade jag att han snart skulle sova middag ;)
Men han höll igång i två timmar till innan han kl 11 själv bad om napp och att få sova. 
Jag passade på att hänga tvätt, äta lunch och sitta i massagestolen. 

Vi gjorde lite samhällsnytta genom att slänga massvis med sortering. Det är en rätt mysig stund trots val av plats för Mille gillar det och springer glatt runt och slänger. Jag gör det med barnen på jobb också och de flesta tycker det är roligt. En känsla av att kunna hjälpa till :)


Sen blev det buss in till stan och det var värsta hålligång i Nordstan med massa företag riktade mot barn. Milton fick smaka vitamintillskott i form av godis som han gillade. Funderar på att börja ge omega3-tillskott då jag inte tror han äter tillräckligt av det i den vanliga kosten. Han fick också en ballong och en gnuggis på armen :)

Väl hemma fick jag hjälp att hänga tvätten.
 Åh på tal om att hjälpa. Jag hjälpte Milton med något, typ dra upp dragkedjan på tröjan. Sen gick han iväg en liten bit och vände sig sen om och gav det sötaste smajlet och sa "tack för hjälpen mamma!" Åh mammas plutt!! :D

Efter fiskpinnar, mos och remoulad parkerade vi oss i soffan en stund innan han somnade innan halv åtta. 

Snart kommer Daniel och Julia och då blir det chips och dipp till nån film. Jag lär däcka i soffan. Är jättetrött samt ska jobba lång dag imorgon så jag behöver sova! Godnatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0