Hemmet får ett uppsving!

Idag har det inte varit mycket soffhäng men jag har inte heller gått utanför dörren!! Jag har gått ner från att äta Citodon till att bara ta Ipren så det är ju en förbättring :) Har inte mått illa idag heller men av förklarliga skäl känner jag ju inte mig superpigg och energirik!

Vi har suttit och planerat hur vi med små lite smågrejor kan få ordning och mer mysigt hemma :) Vi har ju för ett tag sen tapetserat om köket och nu vill vi få det fint där, sen är vårt sovrum ganska trist utan gardin och taklampa. I Miltons rum har vi fått fixat lite smågrejor idag. Även de minsta detaljer kan göra stor skillnad :)
När vi fått i ordning överallt ska jag fota :)

Milton hjälper gärna till, här med att banka med hammaren :)


Nu är jag så frisk att det imorgon är åter till bra och nyttig mat. Det har blivit mycket lättätet (och onyttigt) nu i två veckor. Träning får såklart vänta. Jag ska mjukstarta med promenader och kanske lite cykling! 
Jag gör inget som kan riskera att få denna bihåleinflammation tillbaka. Det var ingen lindrig historia. Det vanliga är tydligen att man får problem med bihålorna i kinderna och får "tandvärk" men mitt satte sig i pannhålorna vilket verkar vara lite besvärligare. Inte ovanligt med följdproblem så nu jäklar ska jag sköta mig så jag kan jobba året ut :)
Läkaren sjukskrev mig till och med tisdag så nu har jag två dagar att komma igång ordentligt. Fortfarande tåler mitt ena öra inga höga ljud, jag har lock. Jag hoppas det släpper imorgon. 

Men nu måste jag sova eftersom en liten morgonpigg huligan lär gå upp om max 7 timmar :) Godnatt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0