Universeum

Jag och Milton hade en helmysig förmiddag. Det blev buss- och spårvagnstur till Universeum :)


Vi började i regnskogen då jag inte var där sist jag var där :) Fina rosa fåglar kom och mötte oss :)



Sen träffade vi på både en tukan och några apor!

Efter regnskogen tog vi oss upp till dinosaurierna. Sist vi var där tyckte Mille det var rätt kul, men oj vad han var rädd idag ;) han skulle bäras och klamrade sig stenhårt fast i mig när de rörde sig och lät! När jag skulle fota oss sa han till mig att sluta, annars skulle dinosaurien ta telefonen. Ponken!!

Vi avslutade nere i Jobbis, en lekplats. Sen lite frukt innan vi åkte hem :) ett mysigt besök! Kul att äntligen kunna göra såna här utflykter där båda njuter liksom. Tills nu tycker jag mest att jag har jagat och behövt ha stenkoll på honom. 
Jag tror vi sticker dit snart igen :) 

Nu ligger killarna och sover och det ska jag också snart! Vi bestämde idag att nu är det slutsovit på dagtid för Milton helt och hållet. Två kvällar i rad har vi haft såå långa nattningar och det är jobbigt för alla. Extra jobbigt när man vet att han ska upp kl 7. Då kan han inte somna 21.30. 
Så nu får vi försöka hålla honom vaken till minst 18.30-19 och det bör inte vara några problem. Det enda är att det blir väldigt långa dagar ensam med honom. Han kräver mycket uppmärksamhet och det är när han sovit som man har kunnat fokusera på annat. Men han blir väl äldre och ändras på det med :)

Nu börjar mina ögonlock falla! Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0