Härlig vabbdag

Det var helt rätt att ha hemma Milton idag. Det skulle vara en vilodag för båda men det var nog han som behövde den mest trots allt. 
Solen sken som bara den idag så jag slängde honom i vagnen så vi kunde gå ut en runda. En glass med Hildur har blivit lite av en tradition nu ;)

Vi gick ett varv runt sjön också. Milton ville gå men efter bara 5 min klättrade han i vagnen igen och sjönk ihop och ville somna. Då är han verkligen inte på hugget. 

Jag var ju hos läkaren också! Han sa att det var jättebra att jag "egenvårdat" med Rinexin och Kortisonspray. Han var glad att det hjälpt men varnade mig lite för att avvakta för länge med läkarvård vid inflammation i pannbenshålan. Den sitter så nära hjärnan och en obehandlad inflammation kan i värsta fall ge hjärnhinneinflammation. Jajks!! Det vill jag verkligen inte ha!
Daniel var ju skojig och sa att mitt jobb kunde få bidrag för mig nu om jag var hjärnskadad ;) 
Jag fick iaf nya recept på de preparat jag kan egenvårda med vid nästa tillfälle. 

Milton satt och lekte med magneterna när vi lagade mat!



Till middag blev det korvstroganoff! Det är inte ofta vi har falukorv hemma, men oj vad gott det är ibland!! Jag hade mos till och killarna ris. 
Nu är Daniel ute och springer och Milton sover sen ett bra tag tillbaka. 

Vet ni vad detta är?

En nässkölj! Varför har inte jag provat detta innan?? Jag tyckte inte ens att jag var täpp eller snorig innan jag sköljde men ändå kunde jag snyta ut en massa efteråt. Tänk om en sån här enkel sak med naturligt koksaltvatten kan förebygga fler bihålsinflammationer?! Halleluja!!

Nu ska jag se tv! Imorn är det sista jobbdagen denna veckan och i helgen är jag och Milton i Skåne :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0