Fantastisk Lisebergsdag!!

I väntan på att få åka upp till Strömstad passade vi på att göra ett besök på Liseberg!
En galet spänd kille!!

Och titta här!! Milton som förr blivit panikslagen bara han sett kaninerna på avstånd!! Modigt ;) fast ni ser hur han trycker sig mot mig :)

Milton i Flygis! En glädjande förbättring var kuddarna i ryggstöden. Skrev jag efter vårt förra besök att Milton slagit i både bakhuvud och ögonbryn? Jag mailade iallafall och klagade och nu satt det fina mjuka kuddar :) känns tryggt att de bryr sig och gör om gör rätt! 

Det var kaninteater och efterföljande kramkalas. Nu hade även Ludvig med familj anslutit och jag tror att Ludvig spelade en stor roll till att Milton här vågade krama kaninen :D det ser dock mer ut som att han blir kvävd haha!

Goingarna!

Och se på maken! Milton ville inte lämna Liseberg innan han kramat ytterligare en kanin! Han var så stolt och jag med!!!

Fina älskade bästa Milton! <3

Vi hade en fantastisk dag. Kom dit vid 14 och gick vid 19 tror jag det var. Det blev åkt ca 20 karuseller, några många gånger. Favoriten idag var nog Lilla Lots och Kaffekopparna! Och så Kaninresan som alltid! Vi åkte även Stampbanan många gånger så han har börjat gilla lite fart och fläkt. Även jag har börjat uppskatta det mer och mer :D

En dag helt utan gnäll och bråk från någon av oss. Det behövde vi helt klart! När vi gick på spårvagnen sa jag "jag älskar dig!" till Milton varpå han svarade "jag älskar dig också! Och pappa!" 
Milton säger nästan aldrig det så det betyder mycket när han gör det!

Han somnade pladask efter lite mat!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0