Claramell almost ready!

Igår (söndag) var vi ute vid båten i drygt 5 timmar. Kom ut strax efter lunch då Daniel behövde lite sovmorgon efter festkväll ;)
Daniel började direkt fixa med badbryggan!

Den kommer bli jättefin och användbar! Nu är vi ju lite badkrukor men Milton kanske vill bada mer än oss så då kan vi vara på bryggan och då närmre honom och vattnet. Och det kommer bli mycket lättare att komma i och ur vår gummibåt Milia :)

Jag fick inte jättemycket gjort första timmen. Inget ont om vår son men han är fan inte lätt att samarbeta med. Han är överallt och ingenstans och upp och ner och bilar på gatan och vatten i närheten. Och han pratar. Herremingud vad han pratar. Hela. Jävla. Tiden.
"Titta där, titta på motorcykeln, titta en cabbe, titta Volvon, en båååååt, mamma titta då!!!" ;)

Förstå att jag sen jobbade på när han somnade en timme i bilen!!
Jag hann bottenmåla halva botten. Sen vaknade vår orkan. Stigbyglarna fick vakna till liv igen. 
Han fick oömma kläder på sig (som faktiskt åkte i soptunnan sen) och hjälpte till att måla!

"Måla bara på båten Milton! Ta inte så mycket färg, det droppar och vi trampar i det! Nej, måla inte på ställningen! Sparka inte på färgburken tack! Måla BARA på båten älskling! Nu har du färg i håret!"

Milton Intensivus är i farten! Men det är mysigt på samma gång. Jag vill kunna slappna av mer men 2 sekunder utan uppsyn och han har garanterat hittat på hyss. Sån är han vår Milton i Lönneberga. 

Vi fick målat hela botten och det har vi nog aldrig gjort så fort förut. Fint blev det :)

Ovan på bilden sitter Milton och spikar och skruvar. Vi slog ner en skruv i pallen som han jobbade med. Kul att jag trampade på den så den gick rakt igenom sulan på mina nyaste gympadojor :( gjorde inte ont men de lär läcka vatten. 
På tal om skor. Jag glömde målarskor så jag knöt soppåsar runt fötterna ;)

Fick flera komplimanger för dessa! Haha! :P

Jag fick även klippt ut en ny förpiksmatta. Det blev inte 100% godkänt men tillräckligt och det kunde bara bli bättre än innan. Det blir nog att vi får byta ut den mattan med några års mellanrum men det gör inget :)

Idag var Daniel ute vid båten och polerade det sista på sidan. Så nu är båten så gott som sjösättningsklar. Det är nog bara propellern kvar att fixa och badbryggan då men den är också så gott som klar. Ska bara skruvas fast :)

14 maj ska båten i vatten och det blir Daniel och Milton som får ta det! Vi får väl, om vädret tillåter, åka ut och äta lite födelsedagsmiddag när jag slutat jobba. Daniel fyller år den dagen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0