Sommarlängtan!

Ligger här i soffan bredvid Milton som ser samma Labyrint-avsnitt för fjärde gången :/ Att det kan vara spännande fortfarande ;)

Jag är såå trött idag. Skulle nog lätt kunna sova 2-3 timmar till. Somnade aldrig riktigt om efter att Daniel gått upp kl 5. Milton sov hela natten i sin säng till 6.15 :) Blir fler och fler nätter i egen säng, då blir tomten glad och kommer kanske byta ut hans säng till en coolare ;)

Häromdagen beställde jag snyggaste åkpåsen till vår kommande bebis :) Får visa bild nån dag! Nu ser jag denna!!

Skitsnygg och jättegulligt med valarna på vår kommande båtbebis! :) Till Milton hade vi också en ergonomisk bärsele. Dels är det bäst för den vuxna som bär då höften får ta över en del vikt och sen är det bättre för barnets höfter då de sitter i en mer naturlig position :)

Vi kommer inte behöva köpa så mycket grejor innan födseln. Vagn och babyskydd är ju köpt. Böcker och leksaker har vi kvar mycket från Milton. Kläder ska sys och köpas och så är jag i valet och kvalet om jag ska sy eller köpa ett babynest. Vi kommer inte köpa spjälsäng förrän efter båtsemestern nästa sommar. Flytväst ska vi givetvis köpa också :)

Man längtar inte mindre efter sommar och bebissommar när man blickar tillbaks i bloggen. Sommaren 2011 :) Milton var 6 veckor när vi gjorde en provsegling till Rörö. Gick galant! Sen var vi ute i 4-5 veckor och seglade :)

Skitväder idag med! Kanske läge att sy lite :) Men först frukost! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0