Julhjälpen!

På Facebook kan man vara med i Julhjälpen. Det betyder att familjer med sämre ekonomi ber om hjälp (anonymt på sidan via två admins) och så kan man bidra med julmatspengar, presentkort eller nya/bra begagnade leksaker tex. 

Vi har varit med och hjälpt två familjer. Idag lämnade vi julklappar inslagna i Cars-julpapper till en 4-årig kille samt gav en del urväxta kläder från Milton som de gärna ville ha. En 4-årig flicka fick sina julklappar inslagna i Frost-papper. När vi lämnade påsen till den sistnämnda gav flickan mig en teckning och gav mig en lång kram! Det gjorde verkligen att detta kändes så värt det!! 

Tänk vad några julklappar och en chokladtomte kan göra för vissa barn! Vi har hållt Milton involverad i detta och han har sett fram emot att ge grejor till de barn som inte skulle få julklappar annars!! Han är riktigt empatisk och vill alla väl. En fin egenskap :)

Ingen kan göra allt men tillsammans kan vi göra mycket för de familjer som har det jobbigt och får det ännu svårare i juletid!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0