Morgonuppdatering!

Natten var jättejobbig. Vi låg och hörde hur Milton vände och vred i sin säng och till slut kom han in till oss. Det kliade och gjorde ont :(
Efter ett tag gick Daniel in och la sig i Milles säng då han skulle upp kl 5. Men jag och Milton kunde inte somna. Han grät omvartannat och jag visste inte hur jag mer skulle kunna hjälpa honom. La en kall handduk på mage men då blev han vansinnig. Fick istället dutta prick för prick. Blev väl otrevligt med all kyla. 

Efter många om och men somnade vi och sov till 6.30. Sedan dess har vi legat i soffan. Till och med busat och ätit frukost i soffan. Milton är just nu intresserad av att gå för det gör ont på fötterna. 
Det kliade massor när vi kom upp så jag smetade in honom i potatismjöl!

Det och en luftig tröja samt tv verkade hjälpa. 
Men jag märker att när det kommer nått ointressant på tv så tänker han mer på kopporna. Så gäller nog att hålla honom sysselsatt med intressanta grejor. 
Jag har inte tempat honom idag men har inte alls tyckt han är varm. Han har inte klagat på ont i huvud eller mage så kanske kanske nådde vi kulmen inatt?! Jag har inte gett aerius eller alvedon än idag. Det lär behövas senare men vi avvaktar så länge som möjligt. 

Dock har ett jättebehov av att ha något i munnen. Gurka, kramdjur, McDonalds-figur etc. Hela tiden nått. Misstänker att det kliar i munnen men jag vill inte fråga för då tänker han nog ännu mer på det. Jag har inte försökt hindra honom från att stoppa i munnen heller. Bra om det hjälper utan läkemedel. 

Det är väl såhär denna dag kommer se ut. Vi båda behöver vila. Jag ska försöka göra nått vettigt också :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0