Sista shoppingen

Vilket ruskväder! Man blir genomblöt bara man går utanför dörren. 

Milton kom in till oss 7.30 imorse och det var en bra tid för då hann vi äta frukost innan killarna skulle bege sig till verkstan med bilen vår. Ett stötdämparfäste hade slitits och glappade så det lät ordentligt i bilen vid varje gupp/brunn etc. 
När de åkte iväg dammsugade jag hela hemmet (så dumt egentligen, får sota för det efteråt) och sen satte jag nig och sydde. Hoppades på att komma iallafall halvvägs för att fortsätta ikväll. 

De lämnade in bilen 8.40 och begav sig hemåt med pauser på lekplatser och i vattenpölar. 
Så himla komiskt att Milton har exakt samma min på båda nedre bilderna trots att det är en stund mellan de :P

När de 10.30 var bara några hundra meter hemifrån messade jag att jag behövde 5-10 min för att avsluta det jag nålat. Fick då till svar att de hade vänt för bilen var redan klar :P så det blev till att knalla tillbaka igen. Vi trodde den skulle vara klar sent i eftermiddag. 

Jag blev helt klar med draperiet vilket var otroligt skönt. Lite jobbigt är det att plocka undan ofärdigt arbete och ta tag i senare. Nu kunde jag istället stryka den punkten :) Ikväll ska tomtenissarna få tillgång till Millesrum för att tapetsera och imorgon ska det färdigställas för att sen öppnas på julaftonsmorgon :)

När killarna kom hem blev det julfika...

...innan vi fick gjort de sista ärendena. Behövde upphängning till draperiet och en fjäskjulgranskula till Milton. Vi är så glada för att vattkopporna blivit så mycket lindrigare än befarat, men han saknar någon att leka med och är lite trött på att inte få följa med någonstans. 


Men nu är han glad och lycklig iallafall! Han får hjälpa till att städa :D Han blir så glad när han får uppdrag. Nu tvättar de golven och han går all in på alla fläckar som sitter lite hårdare ;)

Lite vet han också att vi ska göra pepparkakor när det är färdigstädat :)
Han får göra dekorationspepparkakor och vi gör ätbara :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0