Sovmorgon!

Godmorgon! Här blev det sovmorgon till 8.30. Skönt! :) Vi åkte på kalaset igår och Milton somnade i bilen runt 22.15. 

Vi bar in Milton till oss vid midnatt då vi tyckte han var febervarm. Det är ju inte bra att få feber igen efter några dagar utan när man har en infektion. Det kan ju tyda på att det blivit bakterier. Han hade 37,7 så det var ju godkänt. 
Inatt vaknade jag av att Milton låg och grät. Men han kunde inte svara på varför. Tror inte han hade ont så kanske var det mardrömmar?!

Ett gott tecken är att några koppor börjat torka nu!

De som börjat se inflammerade ut har börjat torka så kanske kanske kommer vi ganska lindrigt undan trots allt :) 
Igår när han vaknade såg man tydligt hur många nya koppor som ploppat upp, men idag tycker jag inte efter en snabb överblick att det är så mycket mer igår. Det sägs ju att tredje dygnet är värst och det har vi passerat nu :)

Nu blir det frukost! Sen ska jag minsann få gjort lite nytta här hemma! Julen pausade visst inte bara för att det blev vattkoppor här! :| Vi vill så gärna hinna med allt på vår lista. Framförallt Miltons nya rum som han ska få öppna på julafton. Blir till att jobba på här! 

Upp och hoppa!

Uppdatering: får se hur mycket jag får gjort. Får inte lämna soffan för Milton. Ovanligt. Tror att han har lite oro i kroppen och vill inte riktigt vara ensam. Det blir en soffdag för honom. Han har fått vattkoppor under fötterna som gör jätteont så han vill inte gå. Plutten! :( 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0