Vår torsdag med Pricken!

Så har ännu en dag flutit på. Egentligen skulle Milton vara på dagis idag och vi skulle få gjort ganska mycket under den tiden. Men så kom vattkoppor ivägen. Idag har det ploppat upp rätt många till och de har börjat klia. Utan alvedon i kroppen stiger febern. Och så får han stundtals rätt ont i magen, men det kunde höra till läste jag. 

Än så länge tycker han att det är lite häftigt att jämföra storlek på prickarna. Vi får se hur det är om några dagar. Vi försöker lätta upp stämningen och han har fått Aerius vilket är ett antihistamin som dämpar klåda. 

Vi åkte till Ica Maxi för att börja julhandla och beställa lax och sill till julafton. Milton och Daniel satt kvar i bilen såklart. Jag plockade varor och Daniel bar upp allt för trapporna. Rättvist :)

Milton önskade inget annat än pommes från McDonalds att äta och vad gör man inte för sin sjukling!

Vi tog varsen liten hamburgare ihop med honom och när han somnat doppade vi baguette i tzatziki och sedan gjorde vi en enkel knäckig glutenfri äppelpaj med vaniljvisp! :)


Egentligen skulle vi slagit in julklappar och fixa men jag märker att jag måste lyssna på kroppen lite mer. Kör på lite för hårt och vilar för lite. "Kör på för hårt" kan innebära att jag sitter fel vid bordet, går 300 m istället för de 100 som kroppen klarar av just då osv. Har haft ont i huvudet också senaste dagarna så jag tror att jag här och nu ska bestämma att det bara blir att vara hemma och vila imorgon. 

Over and out, godnatt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0