Marinblått!

Milton sov oroligt under natten men bra efter att han fått en nattlampa så därför vaknade vi ganska sent allihop. Snabb frukost innan han skulle på Piratskola vilken hade mycket att önska men Milton tyckte det var roligt och det var det viktigaste :)

Vi tog sedan Tuffe-Wiktor-tåget in till Grebbestad där jag köpte skönaste byxorna, men de får dyka upp på bild senare under semestern :) 

Dagen till ära lärde sig Milton att ta fart på gungan från start. Övning ger färdighet! Efter att han såg att Vilgot kunde har han också velat ;)

Med tåget tog vi oss till Sportshopen. Men jag fick gå in och handla själv då det var mycket roligare utanför affären. Hoppborgar var det ena
och Bamsegympa det andra :)


Jag köpte ett seglarställ till Milton! Ett steg närmre ett galonfritt samhälle. Galon är bara svettigt och jag gillar inte det överlag. Så ett Helly Hansen seglarställ blev det. Stl 128 (!!) på jackan och 116 i byxan. 

Färgen? Menar ni att vi är enformiga? Det kan väl alla se att det är olika nyanser av marinblått 😂😝

Vi gillar marinblått, men vi var faktiskt på jakt efter en röd jacka. Det fanns tyvärr ej! Men det blir bra ändå :)

Då det är en mycket blåsig dag och grillning inte stod högst upp på önskelistan så åt vi tacobuffé i restaurangen! :)

Vi promenerade längs en grusväg hem till båten och Milton hade springtävling med en man som sprang förbi 😃 och så matade vi sniglar, visslade i grässtrå och hade springtävlingar! Härlig kvällssol fick vi också!

Milton däckade vid halv åtta och efter det spelade vi andra kortspel. Nu har klockan passerat midnatt för ett tag sen och det har blivit tyst på bryggan och dags att sova! Det blåser så mycket så bågen hoppar och gungar hela tiden! Det viner ordentligt! Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0