The end!

Ja... Allt blir inte som man tänkt sig. Gårdagen var lite upp och ner mellan hopp och förtvivlan. Jag och Milton roade oss lite med kubbspel när Daniel meckade med motorn. När vi kom ner till båten hade Daniel fått igång den och vi började våga hoppas på fortsatt semester. Den gick i över 10 minuter...


...men så stoppade den igen. Då såg jag att all kraft gick ur Daniel. Det är inte ofta han ger upp och blir märkbart dämpad men igår märkte även Milton det. Vi gick och pratade med mekanikern på Volvo Penta och en kille där lovade att komma efter arbetstid och titta på det. Så himla schysst. 

Milton åt och däckade i sittbrunnen medan mekanikern var nere i vår båt i typ 2,5 timme. Han trodde nog att det skulle vara enkelt fixat men efter att ha gjort allt som var möjligt (när motorn var i båten) fick även han uppgivet ge upp och gav oss beskedet att motorn måste tas ur båten. 

Och det är ett projekt vi inte startar upp mitt i sommaren. De i Hamburgsund hade fullt med jobb och det har troligtvis de flesta varv. Så vi tig beslutet igårkväll att båten skulle seglas hem. 

Så vid 11.30 vinkade vi av Daniel!

Vi tar faktiskt buss/tåg hem då det blir för mycket att segla hem för Milton. Daniel kommer få segla från morgon till kväll och räknar med att vara hemma på torsdag. Det ska vara lite vind men ändå skönt att komma hem innan helgen då det ska blåsa upp mot 14 m/s.

Så ingenting blev som det skulle men nu får vi göra annat kul resten av semestern! Vi har redan bokat in oss på en liten resa till Jönköping! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0