Tomt

Jag fick en dipp igår när vi kom hem. Så tomt och fel det kändes att vara hemma. Vi som längtat till sol och krabbfiske på Gluppö och Milton som ville bada bakom båten. Vi hade så mycket kvar att uppleva kände vi!
När vi kom hem till ett storstädat hem, tomt i kyl och frys och det tog till och med några sekunder innan vattnet kom upp i kranen så kändes det bara tomt. Inga grejor, ingen mat, ingen energi. 

Jag och Milton byggde en tågbana som han kunde leka med!

Efter att ha fått lite smsenergi från bästa vänner kändes livet lite bättre :) Det värsta som kan hända för oss nu är att komma in i nån vardagslunk. Det vill vi verkligen inte, det räcker att ha det övriga året. Vi brukar inte vara hemma en dag på semestern. Seglar iväg direkt och kommer hem så sent som möjligt så detta blir annorlunda. 

Det kändes iallafall bättre igårkväll och jag hoppas vi löser allt detta och ser till att få en bra semester :) Idag tänkte jag dra ut Milton i skogen och se om vi hittar blåbär! Och så måste vi handla den nödvändigaste maten! Vi sticker ju snart iväg på nya äventyr så det får bli en liten handling!
Kanske skulle man frosta av frysen för att lägga in eventuella blåbär. Men så var det ju det där med vardagslunken 😐 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0