Heldag i Jönköping

Det härliga med att bo två nätter på hotell är (eller när man är på besök hos nån etc) är att man får en heldag till roligheter utan lång bilresa. I måndags hade vi en sån dag i Jönköping. Och solen sken sommarvärme på oss!!! :D vi startade dagen i Stadsparken. Tittade på djur och lekte massor på lekplatsen. En hade Tuva i bärsele och den andra klättrade med Milton :)

Vi hade fantastiskt roligt. Milton började lite fegt men i slutet vågade han klättra på allt. Lekplatsen där är helt fantastisk.

Tanken var sen att åka till stranden och ev bada. Men när vi kom dit blåste det mycket och Vättern är ju inte känd för sin höga temperatur direkt haha. Lekplats fick det bli även här!
Löven hade börjat falla från ett träd och Milton utbrast:
- Men!! Det är ju höst i det här trädet!!

Efter god kvällsbuffé på hotellet avslutade vi dagen med minigolf. Det som Milton längtat mest efter!! Han tycker mycket om att spela och om han bara koncentrerar sig är han rätt duktig. Roliga banor var det, väldigt varierande.
På den översta bilden här under var den längsta banan. Från Daniel, in i UFO-t till höger och sen ända ner till Milton som ni ser långt bort i bild :D

Jag och Daniel hamnade på vars 60 slag på 18-hålsbanan och Milton fick 106 tror jag.

Milton somnade sen gott och vi spelade spel i sängen! På hans säng låg en nalle när vi kom som man fick låna. Så gulligt!! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0