Mot Hunnebostrand

Bild från i torsdags (28/7) när vi spelade kubb. Lag Claramell mot lag Kitty II som var Daniels syster med familj :) vi hann bara spela en runda innan världens ösregn kom och stannade halva natten.

På fredag var det dags att segla ner till Hunnebostrand för att möta upp mina föräldrar som efter en månad i Grekland bokat ett rum i Smögen för att vi skulle kunna ses.

Det var stundtals inte så muntert på båten haha! Tuva kan skrika ordentligt när hon känner för det! Det var dock spännande att för första gången få smaka på något annat än mjölk. Skicka på en gurkbit fick hon göra :D

Solen sken men det blåste. Vågorna gick ganska höga på ett ställe och det blev inte bättre av att en 40-fots motorbåt passerade i 20 knop nära oss. Känns ibland som att de njuter och tycker det är jättekul att se segelbåtarna slängas fram och tillbaka.

Vi fick plats på den lilla bryggan längst till vänster inne i hamnen och var först inte helt nöjda med det. Men när i insåg vilket trädäck vi hade framför båten där vi kunde sitta och äta osv så var vi mer än nöjda och kommer absolut vilka ha plats där igen :)

Vi hade en trevlig helg med mina föräldrar. Vi var på badplatsen, åt på pizzeria, spelade minigolf och grillade!

Och i söndags åkte jag och barnen med ner till Göteborg och Daniel och hans syster seglade hem vår båt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0