Vardag och matlådor

Måndag. Ny vecka. Semestern är slut och vardagen är här. Skönt. Rutiner har jag längtat efter. Och bara för att semestern är slut betyder det inte att man inte kan göra roliga grejor :)

Semestern tog dock slut 12 timmar innan vi trott. Utan minsta tvivel var vi båda inställda på att Daniel skulle jobba natt idag. Det stod så i almanackan. Så Daniel var uppe till kl 4 inatt för att vända dygnet.
Kl 7 imorse ringde hans jobb och undrade var han tog vägen. En ändring i schemat som han inte noterat. Han började kl 6 :O Så det var bara för honom att försöka vakna ur dvalan och grabba tag i en matlåda och springa iväg. Bra start första passet efter semestern ;) Och vilken tur att vi var hemma.

Påtal om matlådor så har vi en vision om att det alltid ska finnas matlådor klara i frysen eller kylen. Är så trött på stressig sistaminuten matlagning. Så nu har frysen börjat fylls. På bild finns inte kyckling med potatisgratäng och broccoli.

Men 6 lådor chiliconcarne med ris och grönsaker (brysselkål, broccoli och sockerärtor) samt kassler med annan och ris och sockerärtor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0