Solig utflykt till Fotö

Det är sportlov i Göteborg! Vi förklarade för Milton att många då är lediga och att man ska hitta på mycket aktiviteter och sitta mindre vid tv/padda/dator :P
 
Så igår packade vi ihop oss för utflykt. Daniel är ledig hela sportlovet!
Det var kallt så rutorna fick skrapas...

Vi hade en massa sortering att slänga och faaaaaktiskt så får Milton ibland sitta i Daniels knä när vi kör ner för vår gata i 10 km/h. Han älskar det och tror nog att han ska kunna köra bil helt själv snart ;)
 
Sen bar det iväg! Vi tog oss med färjan från Lilla Varholmen till Hönö........och körde sen vidare ut på Fotö! Vi hittade en plats i lä och solsken!
 
<3
 Vi hade givetvis med kex till fåglarna. Det tog nåra minuter från at vi kastade första kexet tills fåglarna kom, men då kom de med besked :P Även två svanar dök upp men de är ju så fasligt trögtänkta och långsamma så fiskmåsarna hinner ju före på alla kex :P
 
 
 
Till oss själva var det pannkakor nerpackat :D Det är alltid extra gott att äta utomhus!
 
En liten film!
 


Tyckte at denna bild blev häftig och händelserik. En mås på väg ner, en på väg upp och en nerstänkt svan!
 
Och så två turturmåsar som delar på ett kex! :)
 
I ca 2 timmar var vi på denna soliga plats och fikade, matade fåglar, kastade stenar och Milton ville så gärna lära sig att kasta macka. Men det är ju lättare sagt än gjort!
Här hittade han en klippa att sitta på!Det var en jättehärlig utflykt, varmt i solen men helt klart kallare i skuggan och på båten! Det är såna här dagar man minns :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0