Senaste dagarna

Det har varit fullt upp senaste dagarna. Nu när vi äntligen kommit iväg och kan landa lite kan jag också lägga in bilder från våra dagar.
Sista dagen i Skåne. Milton busade med Tuva på maxi. Och på kvällen fick vi fikabesök och Milton fick ett 4-i-rad spel och Tuva fina sommarkläder :D

Minne från förra året. Fin bild, en av de bästa på oss. Milton tog den :)

INär vi kom hem från Skåne blev det packa packa packa! Så svårt att veta hur mycket som behövs. Vädret kan ju variera från 15-30 grader, från storm till ösregn till gassande sol. Tvätta tänker vi att vi gör 2 eller 3 ggr på hela semestern beroende på vad för typ av fläckar och vilken typ av plagg som blir smutsigt. Men såhär blev Tuva och Miltons högar. Tuva blev inte nerpackad haha :P om ni hittar henne ;)

VARJE ÅR kliar vi oss i huvudet och undrar hur vi ska få plats med alla grejor. Detta var första lasset haha :P det blev några påsar till plus barnvagn och babyskydd.

Meeeen, det gick!! :D Det är fullt överallt och några grejor har inte fått en bra plats än men efter nån dag har det löst sig :)

Gummibåten blev uppumpad och rodd till båten! Utombordaren sitter på pushpiten.

Vi kom inte iväg under torsdagen men sov i båten ändå då vi ju lastat ut alla grejor dit och gjort fint hemma. Natten gick superbra. Jag och Tuva somnade i soffan vid 23 och när vi gick in i sängen vid 2 fick Tuva mat och sen sov vi till 7 :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0