Bollar i luften

Idag åker Daniel och Milton stora färjan över till Danmark :) tanken var att vi alla skulle åka men när det bara blev ångest och stress för mig var det bättre att de fick åka själv och jag bocka av punkter på att-göra-listan här hemma :) Den lösningen känns jättebra, även om jag innerst inne hade velat följa med. Men jag är, komiskt nog, inte jätteglad för att åka båt :P

Klockan är snart halv nio, Tuva sover än, och jag har startat upp flera projekt redan. Frysen står och frostar av, jag har lagt ut rutor till en lappfilt och tvättmaskinen snurrar! Det ska, om lilla loppan behagar, även rensas skafferi och klippas lite mer tyg. 

Har lagt ut rutorna till filten på golvet för att se ifall någon behöver byta plats. Har gjort några justeringar när jag kikat förbi men nu börjar jag allt bli nöjd :) En marin filt ska det bli!

Självklart ska vi få till en eller flera promenader också. Men nu regnar det så vi avvaktar! Tuva har fortfarande aldrig legat i vagnen med regnskydd på. Det har varit en torr vår minst sagt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0