Vecka 37 - 90%

Godkväll! En supertrött Milton är kastad i säng och Daniel är på gymmet. Jag har laddat diskmaskin och tvättmaskin och nu lite bloggande innan jag ska plocka upp här och förhoppningsvis klippa lite tyg tänkte jag :)

Jag vaknade först imorse. Händer visst oftare och oftare. Milton hade smugit in till oss utan att vi märkt det så jag smög ut i soffan :) Det var ju dags att läsa om ny graviditetsvecka :D

Vecka 37 alltså, 90% av tiden har gått. Galet! Vet när jag var i vecka 12 och 26 och aldrig trodde tiden skulle gå så jag kom till slutet :P och nu plötsligt är jag där. 

Eftersom vår bebis ligger 18% över medel tog jag en bild från vecka 38 då storleken stämmer bättre in då :)

Min mamma och pappa har varit här igår och idag och passade på att ta foto på oss :)

De tog även ut Milton på en lång promenad vilket han verkligen behövde! Längtar till jag kan röra mig mer igen :) Nu kommer jag knappt upp för våra tre trappor. 

Vi var hos barnmorskan häromdagen och då konstaterades att bebis är fixerad. Mitt blodtryck var 105/65 och SF-mått 35 cm. Kollade tyvärr inte socker och järn. Har haft en tilltagande yrsel och vet inte riktigt varför. Men får väl stå ut med det sista tiden. 

Har HITTILLS (vågar man ens skriva detta?) klarat mig bra från halsbränna och vattensamlande. Med Milton fick jag inte på några skor i slutet pga svullna ben. Vidrigt! Däremot trycker nog bebisen på nerver och sånt så stundtals gör det ganska ont att stå upp. Eller det går inte att stå upp. Att ligga ner går oftast bra :) Men nu räknar vi absolut neråt och inte minst Milton längtar jättemycket! Det mesta står redo för bebisankomst :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0