Veckan

Händelserik vecka och det har gått i ett känns det som. Tuva har ju blivit 5 månader och fått sin första vaccinering, Milton har haft namnsdag och vi har plockat äpplen, varit på stranden, träffat vänner och annat kul.

Miltons namnsdagspresent blev besök på lekland :)

After-föris-häng har det blivit vid dammen med bad, stenkastning och lek. Milton hade tur en dag att träffa en kompis på avdelningen som vi gick hem och lekte hos en stund sen.

Jag satte ner Tuva på "bryggan" och där satt hon :O helt upprätt och fint! Dagen efter sin 5-månadersdag!

På kvällen blev det lite grillning på stranden i Björlanda med Melinda och Ludvig :)

Sommarens varmaste dagar har vi fått i mitten av september. Så härlig start på hösten. 28 grader varmt. Det blev häng vid dammen flera dagar. Och heta promenader!

För några dagar sedan var jag och Daniel (och sovande Tuva) och plockade två fulla påsar med äpplen i en trädgård. 170-200 äpplen som ska bli något roligt. Idag blev 30 äpplen till 15 dl mos. Tuva älskade den!

Måste bara visa denna goa middag också. Kyckling med rotsakspytt och tzatziki :D

Ja just det ja. Vår tvättmaskin brann upp igår också. Onödigt och lite läskigt. Vi var på väg ut och jag skulle bara snabbt hänga upp tvätten. När jag gick in i badrummet luktade det bränt och jag kikade runt efter vad det kunde vara. Strax efter började det ryka från tvättmaskinen. Stängde direkt av strömmen och backade ut. Gick in några gånger och tittade, det var bara rök men ingen eld. Tvätten som låg i luktade så illa. Bränt. Så dags för en ny tvättmaskin. Tygblöjor och bebis funkar inte annars.

Igårkväll åkte vi till vår vän Maria och fick tvättat om våra kläder och så gick vi till en lekplats med alla barnen och lekte och åt kvällsmat. Det var beckmörkt innan vi gick hem.

Det var delar av vår vecka det :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0