Tänder av och upp

Barnen är fortfarande väldigt okaxiga. Milton började feberyra igårkväll och sa "jag kommer dö, nu dör jag". Han drömmer mardrömmar nu när febern är så hög. 40,6 har han toppat på. 

Båda barnen var vakna inatt och var ledsna. Trots att Daniel skulle jobba idag fick han hjälpa till, inte lätt att gå in till ledsen Milton när Tuva ligger vaken på en. 

En bra sak hände igår iallafall. Milton har haft sin andra tand lös ett tag nu. Men en annan tand har växt upp bakom så på måndag är det tandläkarbesök. Men igår hojta han plötsligt till, tanden hade bara lossnat. Kanske är samma för honom som med bebisar, att tänderna påverkas av feber. 

Tuva satt mest såhär igår men när febern gick över 40 och hon kändes lite för hängig stack vi upp till närakuten för snabbkoll. Där var folktomt så det gick snabbt. Tyvärr är de inte specialiserade på barn men de sa att det nu var virus. Hon var röd i öronen. 


Idag har Tuva gråtit hysteriskt flera gånger utan att jag vetat varför. Båda äter rätt krasst och har fått febernedsättande då T hade 39,4 och M hade 39,8. Blir glass och soffläge idag. Synd med så fint väder ute. Men jag hoppas att febern håller sig borta nu. 
Nu hostade Tuva till i sömnen och börja gråta massor igen. Hon har ju ont nånstans :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0