Skånehelgen

I fredags styrde vi ner mot Skåne. När man möter en traktor bland rapsfälten, då vet man att man är framme ;)

Så fort vi kom fram fick Milton ny cykel av sin mormor och morfar! En jättehäftig orange 20". Han fick testa den i trädgården medan vi tog en fika :)

Så härligt med trädgård att gå ut i. 

Vi lämnade Tuva där och åkte till en simhall. Jag simmade 1000 meter medan Daniel och Milton lekte och övade på att simma. 

Vi satt i trädgården och åt grillad korv med rotsakspytt på kvällen! 

I lördags åkte vi till Danmark med min barndomskompis Pernilla och hennes sambo! Vi köpte öl, ostehaps, promenerade längs gågatan och åt lunch på San Remo :)

Sen det som Milton längtat till! Kalas! Vi firade honom och min pappa. Så härligt väder! Milton fick bland annat ett ninjago-lego han önskat mycket!

Tuva var skitnöjd med pappret :D

Vi åt grillade kebabser, såå gott!! Tårtan hade Milton bestämt. Marrängbottnar, vaniljkräm, chokladsås, grädde, jordgubbar och blåbär. Den blev förvånande god! Riktigt bra kombo!

Mycket bus i trädgården har det blivit. 

Innan vi åkte hem i söndags åkte vi till Hembygdsparken i Ängelholm. Det ösregna i 1 minut en gång i kvarten. Men vi fick lekt och tittat på djuren. 



Tog en rolig bild hos mamma och pappa på en bänk utanför deras hus. Här är barnen lika gamla, har samma dräkt och sitter på samma bänk. Lika men olika :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0