Vår helg

(null)

Ledig fredag för mig och Tuva. Vi tog bussen till skolan då morgonrutinerna inte riktigt fanns där efter en veckas sjukfrånvaro för Millemannen. Han åkte på influensan. Barnen älskar att åka buss. 

(null)

(null)

Tuva ville åka mer buss och vi hade varken bråttom eller något inplanerat så vi satte oss på bussen som tar en rejäl omväg. Där satt vi och tittade ut och pekade och pratade. Mysigt!
När jag sa att vi skulle gå av sa hon "neeej, ja vill åka meeee!" 😄😄 hon pratar mer och mer.  (null)

När Milton sedan hämtats igen blev det lekplats!  (null)

Kanonbra dag då barnen lekte tillsammans utan att jag behövde rycka in och rädda, förmedla eller avbryta. Ett högt duplo-torn blev resultatet! 
(null)

Det blev en del bussåkande i helgen. På lördagsförmiddagen var det innebandyträning för Milton. Föga visste vi när vi åkte dit att jag skulle uppleva den värsta rädslan någonsin....

(null)

När barnen springer runt och leker och värmer upp innan träningen brukar Tuva också få springa av sig. Det gör alla småsyskon så inget konstigt med det. En del föräldrar plus tränarna bygger upp en hinderbana. Tuva sprang fort bort mot kortsidan där de byggde upp hinderbanan och jag sprang efter. Sen ser jag bara hur de kopplar av vajrarna på tjockmattan (ni vet den stora tunga tjockmattan man hade vid höjdhopp) och sen faller ner i golvet med ett brak. Och jag ser inte längre Tuva. Förstår ju att hon ligger under. Jag blev så vansinnigt rädd. Tänkte att hon var krossad där under av tyngden. När jag hörde henne skrika var det det bästa ljud jag hört! Hon var rädd såklart och blödde i munnen. Ont i pannan och magen sa hon. Efter att ha suttit i mitt knä satt hon i vagnen länge och bara tittade. Omtumlande morgon! Sen ville hon upp och leka igen och det var ju bra! Men usch vilken upplevelse!

På söndagen var det dags för Miltons första fotbollsträning med nya laget! Inte alla som får träna på arena 😊
(null)
(null)

Söta bilder på bussbarn!
(null)

(null)

Och söndagsbad! Hon hatade bubblorna 😏
(null)









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0