Nysydda kläder

Jag åkte på världens förkylning för en vecka sen. Blev bara sämre och sämre så till slut åkte vi till jourakuten. Öroninflammation och begynnande halsfluss och lunginflammation. Någon dag senare blev det även bihåleinflammation. Jo man tackar! Har mått så jäkla ruttet och haft så ont. Äter antibiotika och har försökt köra med alla möjliga huskurer osv. 
Jag mår bättre nu, det gör jag. Men måste fortfarande äta Ipren hela tiden och orkar knappt nått. Varenda ljud skär verkligen i hjärnan. Hemskt är det med ljud. 
Daniel har bott först med Milton ute på båten på Rörö. Tanken var ju att vi skulle fira midsommar ihop där men jag och Tuva kom aldrig ut. Daniels mamma åkte ut och firade midsommar med Daniel och Milton 😊

Killarna kom sedan hem och skulle hämta Tuva. När de var här blev Milton sjuk. Vi råkade nog ge honom dålig köttfärs 🤢 så då fick han stanna hemma med mig. Två dagar senare kom då Daniel och Tuva hit och idag ska åtminstone de tre åka till båten igen. Jag vill, men orken finns inte där. Får se hur det blir. Vore ju jätteskönt att komma ut på båten när det nu blivit så fint väder igen! 

Men detta inlägget skulle ju handla om att jag sytt. När jag varit sjuk har jag inte kunnat ligga ner då det blivit tryck i huvudet, så jag har behövt sitta och då kunde jag lika gärna sy. Så 22 plagg tror jag det blivit. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0