Dagens läkarbesök

Idag ringde klockan, men jag snoozade för jag var så trött. Mille höll låda inatt. Han var så täppt i näsan så han inte kunde andas, nappen kunde han ju inte behålla och allt var bara skit...

Jag smög ut ur sovrummet imorse för att få äta frukost i min ensamhet i lugn och ro, Mille väckte jag precis innan vi stack :)

På bussen




Läkarbesök på Barn- och Ungdomsmedicin idag fanns på schemat. När vår läkare mötte upp oss i väntrummet tittade hon på Mille och sa "Är ni här för hans förkylning?" Han nös och hostade och var röd i ögonen och såg helt fördjävlig ut, han är tokförkyld igen. men egentligen var vi ju där för en uppföljning på hans viktnedgång och Enfamil-ätande. Men vi tog upp både och :)

I väntrummet på BUM. Tog ett foto på samma ställe som sist. Då rörde han sig dock inte lika mycket så då kunde man få till ett bra foto. Men vuxit hade han gjort. Då kunde han luta sig mot ryggstödet, idag stod han med böjd rygg och ändå var jag rädd att han skulle åka över :P



Enfamilen ska vi fortsätta med tills han inte kräker av rinnande vätska. Hans mage är inte mogen än och därför åker allt rinnande upp igen. Att han hade kräkt senaste dagarna kunde nog ha att göra med febern.

Halsen var jätteröd på honom, så han har troligtvis ont i halsen :( Men lungor och öron var normala :) Skönt för då kan man ju hoppas att detta går över snart :)

Under den kvart vi satt inne hos läkaren så tror jag att Milton nös typ 8 ggr :P Och pratade gjorde han massor, på sitt egna lilla vis. Kul atts e att ha ändå är piggare nu än de senaste dagarna.

Han fick även göra stick i fingret. Han brydde sig inte ett skit. Han är så fantastiskt duktig :)

På bussen hem



Nu är vi hemma och ska nu äta lite lunch. Sen tror jag att Mille vill sova lite medan jag städar. Han rör sig både bakåt och framåt i en väldans fart nu så det komemr krävas upplockning varje dag och dammsugning iallafall var tredje dag om han inte ska få i sig ovettiga saker :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0