Miltons kväll i bilder

Vi är hemma igen efter en väldigt trevlig kväll! Det var en överraskningsfest för vår granne vi var på. Han blev riktigt chockad och överraskad :)

Milton verkar ha haft en kanonkväll! Han hade ätit och lekt och inte varit ledsen! Fick nyss bilder från Michaela!

Nu har vi lagt oss. Jag hoppas på en bra natt, för oss allas skull! Sömn är viktigt! Jag och Mille har inget inplanerat imorgon men en cykeltur blir det nog och KANSKE en runda till gymmet.

Godnatt!!


Mille hos barnvakt!

Jag har precis lämnat Mille hos Michaela och Christoffer. De ska passa honom några timmar när vi åker till en 30-årsfest :)
Milton var som ni läst i inlägget tidigare väldigt ledsen tidigare, såsom han var inatt. Inte likt honom, undrar vad det är han försöker säga?!

Vi blir inte långrandiga på festen. Vi var ju uppe flera timmar inatt och Daniel ska gå upp kl 5 imorgon så vi får åka hem i tid så vi får sova!

Hoppas ni får en trevlig kväll!


Jag kan också bli arg!

Kopierar hit från Facebook då jag inte orkar skriva om det!


Vilken natt!

Natten var ingen rolig historia :(
Jag bar över Milton till oss vid 2. Ganska snart efter började han gråta. Han gick inte att trösta alls utan blev bara mer och mer ledsen. Skrek hysteriskt och var stundtals riktigt riktigt arg. Samtidigt blundade han nästan hela tiden så han ville sova men kunde inte.
När han varit helt förstörd i en timme började mina tårar rinna också, jag kände mig helt maktlös. Jag hade provat allt.
Daniel kom upp och tog över och efter ett tag, när Milton hade lugnat sig, kom de in och la sig i sängen. Milton somnade inte direkt men slappnade av mer och mer. Men under ca en halvtimme låg han och snyftade så som man gör när man varit väldigt ledsen.

Vi somnade om alla och varken jag eller Milton märkte alls av när Daniel gick upp.

Vid kl 8 vaknade vi och det är ingen jätteglad kille jag har här på golvet. Han är inte ledsen alltså, men inte heller pratig och glad. Han känns dämpad och är säkert trött.
Jag tänkte att vi kanske tar den där rundan in till stan idag som inte blev av igår!
Jag tror att vi gör det faktiskt :)
Det skulle vara mycket roligare om vi hade sällskap, men alla andra njuter ju av att hela familjen är ledig på helgen. Bara jag som sitter hemma och har en hårt arbetande man ;)

Ha en bra dag i solen!


Snart, väldigt snart!

För en stund sen kom vi hem efter en mycket trevlig kväll hos Chistoffer, Michaela och Vilgot :) God mat fick vi och sen godis och mjölkchokladpannacotta :)
Killarna lekte på som aldrig förr. Jagade varandra och tog bollar från varandra ;)

Milton avancerade ikväll och tog några steg :D Nu kan han tydligen stå upp, ta 1-2 steg och sen stå kvar i balans :)
Nu dröjer det inte alls länge innan han går ordentligt!

Nu är det sängen som gäller!

Dessa kom hem i brevlådan idag till Mille :D


Lunch på balkongen

Ännu en dag i solens tecken! Jag älskar solen!
Vi tog en lång promenad innan. Milton sov första timmen men var sen vaken lite också :)
Nyss åt vi lunch på balkongen och nu funderar jag på om vi ska åka in till stan faktiskt :) Eller vi kommer vänta lite för hag tänkte att vi på tillbakavägen går direkt till gymmet så jag får träna :)

Ikväll är vi bortbjudna till kompisar på middag :) Ska bli kul... Milton ska vara hos dem imorgonkväll när vi är på fest så det är ju bra att vi ses ikväll också så att Milton känner igen dem :)

Bilder från idag på den underbaraste krabaten :)


Härlig kväll

Vi har haft en härlig kväll med god mat, strålande väder och trevlig avslutning på lekplatsen!

Milton satt och tittade på när vi gjorde middag. Grillad kyckling och chorizo blev det och couscous och grönsaker till det! Helt fantastiskt gott :D
Milton störs tyvärr av en kommande tand som just nu spricker fram så han vill inte riktigt äta :( Vi hoppas att vår matglade kille kommer fram snart igen!!

Efter middagen gick vi ut till lekplatsen och gungade lite!

Nu sover knodden djupt och vi ska gå in och lägga oss! En fullbokad helg väntar och det ska nog kunna bli riktigt trevligt :)
GODNATT!!


Skogspromenad i solen

När Daniel bytte till sommardäck tog jag och Mille en timmes promenad. Han sov hela tiden. Första delen av promenaden var på vanlig asfalt/trottoar/cykelstig så då hade jag hög musik i öronen för att slippa billjud.
Men när vi kom upp till sjön stängde kag av musiken och njöt av änderna och måsarnas ljud och susandet i träden :) Åh det var så underbart uppe vid sjön. Jag gick två varv runt sjön för att få njuta lite extra ;)

Bilderna talar väl för sig själv? :)


Konversation med min son :)

Milton sitter och säger Hanna hela tiden nu.

Milton: Hanna, Hanna, Hanna.....
Hanna: Hanna
(pekar på mig själv) och Milton (pekar på Milton)....

Då tittar Milton på mig och säger frågande Dadda?
- Ja pappa också ja :)

Han fick vi ju inte glömma! Sötungen :)




(Vad längesen jag la ett inlägg i kategorin Barncitat. Det var ju Lilla K som stod för allt där tidigare. Kommer ni ihåg Lilla K? Så längesen jag träffade henne nu, men jag tänker på henne ofta. Hon blir ju hela 5 år i sommar och har till och med fått en lillasyster. Åh måste få träffa dem snart igen!
Måste ju länka till några av Lilla K's skönaste citat. Tänk på att hon faktiskt bara var 2,5-3 år när allt detta blev sagt :D Här, Här, Här och Här :) Haha ni bara måste läsa alla, underbara unge :)

Godnatt skatt!

Var nyss inne och tittade till Mille innan jag själv ska sova!
Han ligger alltid i olika söta små sovställningar :) Min älsklingsplutt!

Godnatt!!


Panikshopping ;)

Kväll igen! Efter en ganska fartfylld dag trots att vi varit hemma en del.
Vi startade dagen klockan 7 efter att Millewille sovit hela natten i egen säng :)

Efter frukost blev jag tokig över att alla Milles kläder plötsligt blivit för små :P Så vi packade ner son i vagn och gick ut. Först till Försäkringskassan för att fråga var Daniels vabbpengar tar vägen. De hade blivit nått fel men nu ska det vara på gång! Och de är så välkomna till oss ;)

Efter fk gick vi och shoppade kläder till Milleman för att fylla ut tomrummet och dämpa ekot i hans klädlåda :)
Det blev två kortärmade t-shirts, en tunn långärmad och en jumpsuit :)
Han kommer bara den tuffaste och charmigaste lille killen på bryggan i sommar :)

Nu är alltså så gott som alla 74 kläder ute. 80 funkar än och vi har idag börjat introducera storlek 86 :)


Njuter i bärselen

Jag tog med viss skeptis fram bärselen innan. Tänkte att det skulle vara alldeles för tungt och bökigt. Men inte alls. Hur mysigt som helst faktiskt :D

Nu väntar vi på bussen! Det är ca 15 grader ute och då vi ska vara utomhus så lite så fick våra jackor stanna hemma :)


Sommarvärme!

Gissa om vi ska grilla idag?! ;)
Jag tittade nyss på väderprognosen på tv. 17 grader under dagen och fortfarande vid åtta ikväll kommer det vara 15 grader. Galet ju! Det är mars månad. Inte ens i juli är det 17 grader varje dag...

På menyn stod det egentligen fisk men vi byter helt enkelt på dagens och morgondagens middag med varandra :)

Idag ska vi bada med Melinda och Ludvig. Inban det ska jag hinna städa och diska och komma ut en cykelrunda tänkte jag. Ska bara försöka bli pigg först. Jag känner mig som en zombie just nu ;)

Dagens väder enligt min app


Dagens middag 26/3

Eller ja, middag och middag, snarare kvällsmat kanske :)
Sallad med chorizokorv blev det. I salladen hade vi isbergssallad, ruccola, goudaost, morot, fetaost, rödlök och rödbeta och blomkål!
Till det turkisk youghurt med sweet chilisås i. Sååå gott var det!!! :)


Hanna!!



Lille goe ungen, som inte lärt sig säga mamma än, säger numera Hanna istället :P
Charmigt. Det är väl för att han hör Daniel säga Hanna :P

Ensamcykelpremiär!

Jag och Milton kom nyss in från en cykeltur. Första gången vi var ute och cyklade själv så det blev att stanna ibland och kolla så han satt bra och hade det bra :)

Vi skulle ha cyklat och veckohandlat men jag glömde lås. Så det fick bli en liten extrarunda istället. 7,1 km blev det :)
Mitt mål är ju att varje vecka promenera minst 20 km och träna två gånger på gym. Nu får jag ju lägga till 15 km cykling också :)

Förra veckan blev det 20,1 km promenad och 3 gympass.

Nu är tanken att Milleman ska sova så att vi, när han vaknar, kan gå ut och ev gå till gymmet innan vi går till affären. Blir ingen stor veckohandling då frysen är knökfull.

Ikväll blir det sallad med ytterfilé och chorizokorv i :)

Bild från cykelturen samt från frukosten :) Vårt lilla charmtroll hade mycket kul vid frukosten ;)


Godmorgon!

Godmorgon! Ytterligare en morgon som jag ligger här vaken först av alla :P
Hag funderar verkligen på att gå upp och gå en runda. Mitt mål är ju att varje vecka gå 20 km och hittills är jag uppe i 18 km. Så en kort promenad är det enda som behövs! :)

Vi hade en hysteriskt ledsen kille igårkväll. Han kunde inte alls komma till ro. Till slut somnade han nog av ren utmattning stackarn. Inatt kom samma skrik igen när han vaknade till. Drömmar kanske?
Nu ligger han här breve och sover gott. Han känns faktiskt feberfri om man enbart utgår från pannan. Vi kan ju hoppas :)

Idag ska det vara soligt och varmt. Jag tror på det först när jag ser det för igår skulle solen också titta fram, men icke!
Vi ska på kalas idag! Ludvigs 1-års kalas. Otroligt att våra barn, som nyss var bebisar, nu fyller 1 år på löpande band!
Vi har tre presenter till honom, men jag kan inte skriva vad med risk att hans nyfikna mamma tittar in här ;)

Nähäpp, om man skulle gå och köpa presentpapper kanske? Någonstans borde en affär ha öppet!

Glöm inte att ställa fram klockorna!


Dagens middag 24/3

Idag stod det kyckling på menyn. Daniel och julia åt ris och curry till.
Milton fick en tråkig burkmat. Vi brukar ställa fram tre burkmat framför honom så att han får vara delaktig i sin mat. Rätt kul att han typ väljer kalopsen nästan varje gång :)

Så här såg min tallrik ut!
Couscous, rivna morötter, turkisk youghurt med sweet chili sås, kyckling, sweet chili-marinerad ananas och sallad på ruccola, maché, rivna rödbetor, rödlök och fetaost!
Behöver jag nämna att det var gott ;)



Cykelpremiär!

Miltons första cykeltur!
Det var nig lite blandade känslor från hans sida. Tyvärr hade han ju feber, men vi tyckte att lite frisk luft skulle vara bra. Mille satt still och tittade runt under tiden cykeln rullade. Men så fort jag stannade så klagade han, så lite roligt var det nog :)

Men det var kallt. Solen kom inte fram idag, men vi hade väl mer eller mindre livat att cykla och köpa glass så det gjorde vi. Med stelfrusna fingrar försökte vi njuta av glassen, men det var svårt :P

Det var kul att cykla. Jag kan inte minnas sist jag gjorde det. Det var innan jag blev gravid tror jag. Det kommer bli många cykelturer nu framöver :)



Morgonpromenad

Det blev visst ändrade planer imorse. Jag blev för rastlös så jag tog på mig träningskläder och gick en rask morgonpromenad på 55 minuter. 5,3 km blev det :)
Härlig start på dagen. Ensam promenad och hög musik i öronen :)

Nu har vi precis dukat undan frukosten. Nybakta scones blev det idag :)

Milton har fortfarande feber så vi får se hur dagen blir. Han är en lugn kille i vanliga fall men om möjligt så är han ännu lugnare och lägger huvudet mot ens axel om man bär honom och bilden nedan är tidigare idag då han bara låg i min famn.


Kuckeliku

Haha, grejen med att somna så tidigt är ju att jag även vaknar tidigt. Men 8 timmars sömn i sträck klagar jag verkligen inte på. Mille har inte vaknat en enda gång.

Jag hade kunnat ligga kvar här eller slappa vid dator/tv. Men jag skulle vilja få något gjort istället. Gymmet har nog inte öppnat än, dammsuga kan jag inte göra. Klippa tyg då? Det går tyst och lugnt till. Har några beställningar jag kan förbereda :)

Klippa får det bli!

Godmorgon!


Dagens middag 23 mars

Klockan är inte ens tio men jag har redan hunnit sova en stund i soffan och nu borstat tänderna och ska somna om i sängen. Mille ligger här breve mig ich sover gott. Han har fortfarande feber, trots alvedon i kroppen så jag vill ha honom nära.

Lillkillen blir ju faktiskt 10 månader idag! Nu har han funnits med oss längre utanför magen än i magen. 43 veckor och 4 dagar är han idag, i magen levde han "bara" 42 veckor precis.

Det var längesen jag la upp dagens middag. Jag minns att tiden från det att vi plussade tills jag för första gången bloggade om graviditeten, mest blev matinlägg för jag kunde ju inte skriva om allt spännande som hände i vårt liv just då :P

Dagens middag blev fisk och potatis i olika former. Jag och Daniel åt panerad torsk, Julia åt fiskpinnar och Milton åt kokt torsk med ärtor och äggsås. Han tyckte mycket om det och blev arg och slog i bordet när servicen gick för långsamt :) Sötisen!!!

Kvällen har vi spenderat med att sätta min cykelhjälm på Milles huvud säkert närmre 100 gånger ;) Han vill att man sätter den på hans huvud så att han kan ta av den :)


Sooool!

Livet kan inte bli bättre än när det är sol! Åh vad underbart det är ute.

Det gick bra hos tandläkaren. Det var mest info, han fick en tandborste och tandkräm och hon tittade i hans mun. Det var nog ingen fara med tanden sen han ramlade igår.

Efter tandläkaren träffade jag en kompis och hennes familj på en lekplats. Solen stekte när vi satt i lä. Mille fick mat och somnade sen. Dagen till ära tog vi bort åkpåsen :)

Nu sitter jag på en bänk utanför porten och ska strax gå in. Får ta ny temp på Mille och se ifall han behöver ny alvedon. Han hade feber innan med :(

Ikväll blir det fisk och potatis till middag!


Feber :(

Jag vaknade av Miltons gallskrik inatt. Jag tog upp honom och tyckte direkt att han var varm. Men ibland blir han det under täcket så jag la honom i vår säng utan täcke. Men varje gång han rörde vid mig med arm, ben eller huvud så brände det till.
Upp och tempa och visst hade han feber. Inte ville han sova heller, han kom inte till ro eller så blev han ledsen. Daniel var uppe med honom i 1,5 timme innan de äntligen fick somnat om igen.

Nu ligger Mille i sin säng så jag har ingen aning om hans temp, men våra planerar idag får vi avboka :( Vi skulle, om jag inte får jobb, åka och bada. Men eftersom Milton hade feber inatt lär han ju inte orka bada idag.

Däremot ska han på sitt livs första tandläkarbesök idag :) Anledningen att vi inte bokar av det också är för att han igår ramlade och slog i munnen hårt så att tanden spräckte läppen och det blödde en del. Det känns bäst att en tandläkare får titta på det så att allt ser bra ut!

Som sagt så kanske jag får jobb så jag får gå upp och käla frukost nu så att jag är förberedd :)

Bild från häromdagen när Mille levde upp till sin grodpyjamas. Syns inte lika bra på bilden men fötterna var helt utvinklade och han såg ut som en groda ;)


Bra dag!

Det har varit en bra dag idag! Bra jobbdag som vi delvis spenderade utomhus. Sen gymmet och sen hem till en supergod middag som faktiskt stod på bordet :D Pannbiff, potatis, sås, sparris och grönsaker! Gottgottigottgott!

Nu ligger jag här i sängen och gäspar och somnar vilken minut som. Milton sover sen 2 timmar tillbaka. Ska han göra om förra nattens bravader och sova i egen säng i nästan 12 timmar tro :) Han får hemskt gärna komma in till oss på natten, men det var ljuvligt att sova i 7,5 timme i ett sträck inatt!!!

*gääääsp* Godnatt!!!

Delar med mig av en bild från häromdagen när Mille var med oss nere i tvättstugan. Vårkillen! Riktigt fräck färg på hans nya jacka :) Man blir glad av den tycker jag!


Härliga sol!

Åh vilket väder! Det bästa är att det, som det ser ut nu, ska vara såhär till och med minst tisdag. Hela helgen kommer vara solig! Utelek får det bli :)

Jag, daniel och Milton var ute och gick en runda innan. Hem och duscha och äta snabbt och nu sitter jag på en sten och njuter utanför dagens jobb! Blev eftermiddagsjobb idag!

Efter jobb ska jag raka vägen till gymmet och köra slut mig. När jag kommer hem står förhoppningsvis en god middag på bordet :)


Täckt av Claramell

Idag vaknade jag innan killarna och gick upp och njöt av lugnet och tystnaden. När de kom upp åt vi frukost och lagom till att milton skulle sova middag stack vi ut till Björlanda. Solen sken som bara den här hemma men ute vid båten var det tråkväder. Men lika bra att täcka av den så att vi sen kan börja polera och måla när det kommer fina dagar :)

Täckt båt.


Avtäckt båt.




Milton sov gott i bilen hela tiden!


Nere i båten såg det mesta bra ut. Då presseningen vid ett tillfälle lossnade i en storm i vintras har det kommit in vatten antagligen men inte värre än att vi kan fixa det :)

Vi lämnade av däckställningen hos Daniels föräldrar och stannade och gav Mille lunch. På vägen hem lämnades jag på gymmet. Daniels och Mille gick till lekplatsen :)



Till middag grillade vi kött och hade ugnsrostade rotsaker och bearnaisesås till :)


Nu är Daniel och spelar innebandy, Milton somnade tidigt och jag har över 1 timme att bara slappa i soffan :D

Lekpojken!

Bilder från en lekande kille innan idag och nu ikväll! :)














Olyckan!

Som sagt så blev ju inte förrgårdagen vad jag tänkt mig. Vi höll på att göra ve oss, då Melinda och Ludvig skulle hämta upp oss klockan tio. Vi skulle på barnloppis!

Milton satt, som så många gånger förr, och lekte med grinden in till köket. Öppna, stänga, öppna, stänga. Så kan han hålla på länge :P Spännande det där...

Jag var inte många meter ifrån honom, men han satt bakom byrån från mig sett så jag såg inte honom. Plötsligt hör jag ett jävla kras. Förstår att det är glas som splittrats, men jag fattar inte alls varifrån. Att en fönsterruta krossats eller att något glidit ner från diskstället var nog första tankarna.

Men sen kom det där skriket från Milton som jag så önskade inte skulle komma. Han gallskrek och jag sprang ut till honom. Då har han fått tag på sladden till vår lampa som stått på byrån, och dragit ner lampan mot sig.

Han satt mitt i allt och bara skakade och skrek. Jag tog försiktigt upp honom men ville snabbt kolla över honom så att det inte satt fast glas någonstans innan jag bar upp honom i famnen. Hittade inga glasbitar på honom, men däremot såg jag att han blödde näsblod.

(Tro inte att jag fotade honom det första jag gjorde, han hade för ont för att jag skulle ta bort blodet så det fick sitta kvar till han var lugn. Fotona tog jag mest för att visa Daniel)


Mitt i chocken så trodde jag att han fått näsblod av rädsla. Jag ringde Daniel för att bara ha någon att prata med. Jag letade samtidigt efter eventuella sår i hans huvud men sa att det inte syntes något. När jag sen tittar i ansiktet så har näsan börjat svullna upp och blivit röd. Stackarn hade fått lampan rakt i ansiktet :( Åååh jag mådde så dåligt!

Ganska snart efter olyckan blev Milton jättetrött och ville sova. Men då han faktiskt slagit huvudet tyckte jag det kändes sådär att låta honom somna, men Daniel lugnade mig med att det nog inte alls var någon hjärnskakning. Mille fick sova i soffan och jag satt breve honom hela tiden!


Melinda och ludvig kom när Mille sovit klart och vi bestämde oss för att ge killarna mat och se hur Mille mådde. Då han inte visade några tecken på att må dåligt så åkte vi iväg på barnloppisen. Dock flera timmar senare än tänkt från början.



Lampan när den låg kvar i hallen.



En kul bild på killarna. Milton ser ut som en jätte och Ludvig som en liten plutt :P Han har nog tryckt på en spik och sagt tjillevippen :)


På kvällen fick Milton två bollar och när vi åkte till hans farmor och farfar fick han smaka på glass vilket var jättegott! Jag fjäskade som fan för min lille pojk hela dagen! En massa fina kläder fick han på barnloppisen och tonvis med pussar och kramar.
Först vid nattningen fick vi ta bort det sista blodet ur näsan.

Mille i en av de nya tröjorna han fick ;) Jag köpte den mest för att glädja Daniel haha!


Nu har det gått två dagar sen han drog ner lampan. Han har ett blåmärke på näsan men verkar inte ha ont.

Däremot sitter min ångest i. Jag vet att jag inte ska lägga skulden på mig själv, men att höra det kraset, sen hans förtvivlade skrik och se han ha så ont, det är inget man bara viftar bort. Jag är glad att det blev så bra som det blev och att han inte har ont mer iallafall!

Nyklippt

Det blev visst inget vettigt inlägg udag heller. Vi har haft fullt upp.
Men det är i alla fall en nyklippt liten kille som ligger och sover gott nu :) luggen hängde ju nästan i ögonen på honom.

Jag och Daniel har fått dille på spelet Rumble. Som Boogle fast på telefonen :) Fast Daniel letar nytt motstånd nu. Jag krossar honom ;)

Godnatt!


Kaos

Dagen blev inte alls så bra som jag hoppats! Tårar och blod blev det men också lite klädfynd.
Men nu är jag så himla trött så hela historien får jag ta imorgon! Godnatt!


Kuckeliku

Idag gick vi upp med tuppen! Men natten var bra så det känns ändå rätt bra! Om jag bara får i mig frukost och kommer igång här så vaknar nog både kropp och knopp snart :P

Det blev verkligen en heldag igår. Dock ingen lek ute som jag skrev för båda killarna somnade i sin vagn, så det blev en lång promenad istället.

Tanken var att Daniel skulle hämta mig där efter jobb, men när han kom blev vi bjudna på jättegod middag och först närmare 22 kom vi däifrån efter en supertrevlig kväll!

Idag vet jag inte alls vad som står på schemat. Gymbarnvakt är bokad men Milton har ju åkt på en förkylning och krupphostar. Och med tanke på hur länge hans förkylningar håller i sig kanske man inte ska sätta honom i ett rum med 10 andra barn som snorar. Fast smittor finns ju överallt så egentligen borde vi stänga in oss hemma om vi ska undvika allt. Men det vill vi ju inte...

Jag får se hur dagen blir :) Daniel jobbar ju så jag har ensamt ansvar att se till att dagen blir bra ;)


Ute på vift!

Milton i ny vårjacka :) Nu sitter vi på spårvagnen. Kanske blir det köp av en vårjacka till och sen är plsnen att vi ska leka ute med kompis Ludvig :) Hoppas vädret håller sig bara så det inte börjar regna.

Spännande att åka spårvagn tycker Mille. Många människor och mycket att titta på. Nu säger han hej och vinkar åt en pappa med barnvagn :)


Milton kör Ludde i gåvagnen!


Lekdag med bulor!

Vilken dag :)
Tre små killar lekte och tre glada mammor åt plättar och kaka! Ja killarna fick också plättar såklart :) Milton åt 5 stycken, med fruktpuré till :) Smarrigt!



Kameran kom inte fram förrän lille Elliot åkt hem. Men Milton och Ludvig hade det riktigt skoj tillsammans. Milton körde runt Ludvig i gåvagnen ;)



(Film på detta lägger jag in i ett separat inlägg)

De lekte på Milles rum också. De drog mer eller mindre fram allt som fanns i hyllan :P

Mille tränade på att sätta på locket på burken.


Detta fotot tog jag egentligen på Ludvig när han bar iväg den blå backen. Vad jag såg i efterhand var att jag fångade just när Milton skulle ta sig ur den blå lådan och störtade in i hyllan. Han har fortfarande ett fint rött streck i pannan...


Så vad skulle Ludvig med den blå lådan till då? Jo, klättra upp på den såklart! :D
Hur stolt som helst!!


Även Ludvig avslutade lekandet med en smäll, en blåtira blev det på honom. Vi hoppas att båda killar har repat sig till imorgon och är redo för nya äventyr!!

Ändrade planer!

Idag skulle vi vara några mammor och bebisar som träffades i Slottsskogen för lek på Plikta, en jättestor lekplats!
Men imorse var det dimmigt, ruggigt kallt och inte alls uteväder. Så nu kommer de hit istället. Jag håller på att göra plättar, vilket var den utflyktsmat jag tänkte ha med mig, och Milton sitter och tittar på!


Milton fångar bollen!



Här är filmen jag skrev om häromdagen! :)

Soliga dagar!

Vi lever! Men vi har knappt varit inomhus måndag och tisdag och idag har jag jobbat!
Nu ska jag lägga mig och sova så detta blir inte heller någon lång och vettig uppdatering!

Men jag bjuder på två soliga kvällsbilder som jag tog idag uppe på Göta Älvsbron. Jag gick hem från jobb och mina älsklingskillar kom och mötte mig på halva vägen :) De där målet jag hade att gå 20 km denna vecka nådde jag upp till idag :D Nu blir resten bonus.

Godnatt!


Morgonpromenad!

Milton sov hela natten i sin egen säng! Han brukar annars vakna vid 2-3 och få komma in till oss. Däremot så ville han tydligen gå upp redan 6.30 :P Men det kändes helt okej med tanke på att vi fått sova många timmar i sträck! Det behövde jag verkligen!!

Solen sken ute och frukost brukar vi inte äta förrän närmre 9 så vi tog en morgonpromenad :) Gick till gymmet och bokade barnvakt till söndag. Mitt mål denna veckan är att promenera 20 km och träna två gympass :)

Nu har vi avverkat både frukost och en härlig lekstund och snart väntar ny promenad då Mille ska sova :)
Jag ska lägga in en film sen på en grej som han lärde sig idag också :) Den kommer in senare idag!


Hålligång

Idag har vi fixat och hållt igång hela dagen! Vi gör om lite i köket nämligen och just nu håller väggfärgen på att torka :)
Jag tror inte att vi är färdiga imorgon innan kalaset men det kommer i alla fall vara finare än innan!

Vi fick ju ställa in kalaset för mig för två helger sen men imorgon är det dax för ett nytt kalas :)
Mina föräldrar kommer redan vid lunchtid för att träffa oss en stund innan de åker och checkar in på sitt hotell. Sen kommer de på kvällen igen när Daniels familj också kommer.

Nu efter allt slitande idag så satte vi oss med barnen och såg på Pocahontas. Mille såg inte alls ut som en 9-månaders bebis när han satt i soffan och såg film och åt majskrokar!

Nu sover lilla barnet och inom en halvtimme antar jag att stora barnet också sover. Sen kommer jag stupa i säng jag med! Är så otroligt trött!

Imirgon blir det ännu mer fix, framförallt med köket, och sen kalas! :)
Godnatt!


Söta busungar!

Var tar dagarna vägen? Just nu går tiden alldeles för fort känner jag!

Läkarbesöket i onsdags gick bra. Kändes på ett sätt otroligt onödigt att åka dit. Vi får byta buss och hålla på och Mille somnade ju såklart 20 minuter innan läkartiden så när läkaren kom fick jag väcka Mille. Bara för att läkaren skulle lyssna på hans lungor och inget mer. Kändes som att jag bara kunde ha öppnat jackan på honom och låtit honom sova. Att vi hade en dubbeltid bokad för att verkligen gå igenom allt verkade läkaren inte bry sig om. 10 minuter var vi där. För att bara komma fram till att vi nu skulle sluta med ena medicinen, men påbörja ny kur så fort han blev förkyld igen!

På eftermiddagen kom Michaela med Vilgot hit och lekte. Jättekul med besök, speciellt när Daniel varannan onsdag är borta mellan 5.30-21.30.
Killarna lekte på som aldrig förr. De börjar verkligen få ut mer av varandra för varje gång vi ses! De ligger inte och sprattlar på varsen filt längre ;)

Mille och Vilgot den 30 juni 2011 (Mille 1 månad och Vilgot 2 månader)


Nu går det galnare till när de röjer omkring här :)









Milton har nu hittat sin tunga och hans nya grej är att putta ut underläppen med tungan! Ser knas ut och jag önskar att han slutar med det snart :P



Mille övar på atts tälla sig och stå väldigt mycket numer :)




Trötta killar fick äta pastaskruvar med köttfärs till middag! Vi vuxna åt nybakat bröd med grekisk sallad!




Det var allt en trevlig eftermiddag/kväll! Det gör vi gärna om :)


Busen!

Japp, då var busungen vaken igen :) Leksakerna är överallt och han står och skrattar åt sin leksaksmobil!

Nu får det bli lunch innan vi ska ta oss till återbesök hos läkaren för Milles förkylningsastma. Det är riktigt blåsigt ute nu, jag vill inte alls gå ut!

Men det blir nog bra, och jag hoppas läkarbesöket går bra!


Vad betyder det?

Godmiddag! Jag fick heldagsjobb både i måndags och tisdags så jag har inte varit hemma mycket senaste veckan, med tanke på att jag var i Skåne hela helgen. Men hemmet förfaller inte för det, Daniel är en exemplarisk hemmafru ;)

Idag jobbar dock Daniel så jag är hemma med Mille. En liten kille som verkligen börjar bli stor. När jag vinkar och säger hejhej så vinkar han och säger eh-eh! När jag klappar och säger klappa så klappar han och säger appa!!

Och vad betyder en full leksakslåda?? Det betyder att han sover just nu! 5 minuter efter att han vaknat kommer alla grejor ligga utspridda här :P


På tåget!

Nu är vi på resande fot igen. Sitter på tåget hem och vi längtar så mycket efter pappa Daniel :)
Det blir en lugn kväll ikväll. Antagligen bara mys i soffan och planering för kommande vecka!

Milton har denna helg kommit på det fantastiskt jobbiga i att ha mössa på sig. Han sliter av den. Vissa grejor önskar jag att han inte lärde sig än ;)


:D

Världens bästa Milton reste sig nyss från huk ett par gånger utan stöd :D Han är så stark i benen!
Dessutom går han genom att bara hålla mig i ett finger med ena handen så jag undrar allt hur lång tid det tar innan han går!


Gungeligung!

Vilken solig dag!
Vi, eller snarare Milton, bestämde att dagen började kl 7. Men det var en bra natt med mycket sömn så det var helt okej :)

Efter frukost så blandade vi lek och matlagning. Kvällens buffé skulle förberedas så jag hjälpte mamma.

När Milton sovit och ätit lynch gick vi ut i solen med Pernilla och hunden Japp. Solen stekte och Milton fick gunga på en lekplats. Andra gången någonsin som han gungade och oj vad kul det var :D Han skrattade och sprattlade med benen.

Kvällen var trevlig med halva släkten här. God mat och när alla andra gick ut och badade i tunnan i trädgården så stannade jag och Pernilla inne med sovande Milton och spelade Hänga Gubbe på mobilen :)

Bilder från idag! :) Var tvungen att fota ett träd där det fortfarande satt äpplen kvar!


Händelserik dag!

Min födelsedag var kanon! Mer om den i ett annat inlägg. Nu bara en snabb uppdatering innan mina ögon faller ihop totalt!

Igår hämtade vi upp min kompis Pernilla på flygplatsen när hon kom med sitt flyg från Spanien. Istället för att åka hem direkt så stannade hon hos oss en natt :)
Vi hade en lugn kväll igår med god mat och sen slapp i soffan! Milton tyckte det var kul med sällskap och klättrade och kramades :) En promenad i solen hann vi också med :)

Idag packade vi våra väskor, åkte in till centralen och låste in dem, och åkte sen vidare till Baby- och Barnmässan där vi mötte upp Melinda och Ludvig! Det blev lite kikande och lek där innan vi gick till en kinarestaurang och käkade buffé :)

Kvart i tre satte jag, Pernilla och Milton oss på tåget till Skåne. Efter en stunds lek somnade Mille fortare än Skalman och då spelade vi hänga gubbe via mobilen :P

Har sen umgåtts med mina föräldrar och brorsan plus hans sambo hela kvällen! Mille har varit jätteglad och lekt och skojat! Han försökte resa sig själv utan stöd och kunde efter en visning själv trä på ringarna på pinnen som ni ser nedan :D Jag är förvånad över att han fortfarande utvecklas varje dag!

Jag hoppas bilderna kommer i ordning. Mille och Ludvig på mässan, Mille på tåget och sen lek här hos mina föräldrar! Godnatt...


RSS 2.0