Stan med lillgrabben!

Då hösten kom med buller och bång och det blev kallt mycket fortare än jag trodde så fick det bli vant-shopping idag. Och strumpor. Milton har växt ur alla strumpor. 
Solig dag, i väntan på bussen!



Milton hittade en tröja han ville ha. Och jag får hålla med om att den är väldigt söt. Små monster :) Jag tror att både jag och han börjar komma in i en monster-period :) 

Det blev tröjan, två par vantar och 20 par strumpor :P Fast 5 av paren är ankelsockor som var på rea, de hamnar i sommarlådan.


Milton var helt slut och somnade direkt vi kom hem! :)

Just ja, en kul grej. Det var modevisning på Nordstan och en massa barn gick på catwalken. Milton blev jättefascinerad och när vi var på väg till bussen så pratade han om det hela tiden "alla barnen dansa, jätteloligt å jättesina, vill se mer!" :D Så himla kul nu när talet blivit så brett. Vi konstaterade igår att vi verkligen inte kan räkna antalet ord han kan längre när han sa "hoppa på guppet pappa" (vägbulan), han måste ju kunna flera hundratals ord känns det som. 

Nu när han sover ska jag plocka upp här och göra nån lunch till mig och Mille som vi kan äta när Daniel äter frukost :)

Lördagsmatematik!

Vad gör man en lördagkväll när ens man jobbar och sonen sover. Ja, iallafall jag nyttjade tiden till att göra dagisschema :P

Det ser hyffsat bra ut framöver. Jag är verkligen inte nöjd med de dagar i oktober som han ska behöva vara där i 11 timmar, mellan 6.30-1730. Det är en väldigt lång dag. Men så får det bli nån dag och det kommer komma några såna monsterdagar i december också. 
Jag hoppas bara att han börjar äta mer innan vi är där. Fortfarande vill han inte äta på nya dagis riktigt. 

November är ju mycket bättre för samvetet. Milton kommer max att vara på dagis 101 timmar, vilket blir en snittid på 4,8 timmar om dagen om han skulle gått alla dagar i månaden. Det kan ju då jämföras med att många, de flesta, barn går 8,5 timme (8-16.30) om dagen. Då hamnar vi på 178,5 timme/månad. De finns ju de barn som går mer än så också!
Hade det varit möjligt och funkat bra på alla plan hade det varit mycket bättre om Daniel bara jobbade natt. Då hade Mille alltid haft väldigt schyssta dagistiden. 

M
Men nä! Nu somnar jag visst med paddan framför mig! Ciao!!


Mysig ute-eftermiddag

Så har vi äntligen fått se Christoffer och Michaelas lilla stuga. Så mysig och fin. Vilket härligt ställe att ha när man bor i lägenhet :) Typ som vi har båten. Men de kan faktiskt spendera mer tid där då de kan få upp värmen samt har den året runt och kan besöka :)

Det var fler av våra vänner där och vi käkade pizza och gick sen ut och tittade på hästar och får i hagar :)

Bästa vännerna Milgot och Vilton. Eller Milton och Vilgot? Ja, vi säger alltid fel så de vet nog knappt själv vad de heter när vi umgås :P

Hehe Miltons overall ser rosa ut, men den är röd :)





Klockan är sex!!!

Så är tidigt går jag inte ens upp när jag ska jobba. Å nu är det lördag och vi har all tid i världen att ta sovmorgon! Ändå ligger vi här nu och ser på barnprogram :P
Men men, det är la detta som tillhör småbarnslivet! :)


Kanske, om jag orkar gå upp ur soffan, hinner jag få gjort lite här hemma under förmiddagen nu när vi gick upp så tidigt! Sen i eftermiddag ska vi till Christoffer och Michaelas nya lilla sommarstuga :) Pizza och en massa lek kommer det bli!!

Ha en fin lördag, vädret ser ju inte ut att bli helt fel, men det ser kallt ut. Kanske blir det overallpremiär för Milton idag! Det får bli overallen utan päls på luvan så kanske det känns mindre vintrigt :P
Typiskt att vi köpte nya överdragsbyxor till honom i förrgår och så kommer kylan och overallerna fram direkt!


Ha en fin dag!



På spikis

Fräscht när man öppnar fönstret för att vädra in frisk luft att sova i och någon börjar röka på nån balkong utanför!! :(
Hej passiv rökning!

Jag ligger på spikmattan och ska äntligen sova, om jag kan. Vet inte om det är penicillinen eller nått annat men jag kan knappt sova på nätterna. Vaknar och känner mig pigg, snurrar och vrider!

Kan iallafall somna med gott samvete :) Efter vår stora storhandling innan efter jobb kände vi inte alls för att åka hem och börja tina kött och laga mat. Vi hade faktiskt bestämt oss för pizza när jag satte ner foten och sa nej. Vi körde hem och jag gjorde kyckling med röd currysås!! Gott och bra mycket hälsosammare än pizza :) Heja oss!!

Nä nu somnar jag skrivandes. Spikmattan söver bra. Nattinatti!!

Regn i solsken och lite firande

Ser ni nått konstigt med dessa bilderna? Förutom en härlig sol och gröna träd. Inte?
Då kan jag berätta att det regnade när jag tog bilderna när jag slutade jobba idag. Rätt mysigt med både sol och regn samtidigt :)

Mina älsklingar hämtade mig för ett antal ärende väntade. Bland annat köpa tyg till köksgardin samt en tripp in på Ikea. Det blev, trots en vanlig onsdag, även lite firande! :) Mer än så kan jag inte säga än! (Men nej, ingen bebis på g, jag vet att det var det första ni tänkte, erkänn!)
Vi åt mat ute och sen hoppade vi över storhandlingen och åkte hem och myste i soffan! 


En bra dag!

Idag har varit en bra dag. Skillnaden på idag mot de senaste två veckorna jag varit hemma är ju att jag är nu frisk. Så gott som iallafall. Penicillinkuren håller på veckan ut och jag kommer säkert känna av att jag legat ner mestadels men jag är inte förkyld eller hostig längre :)

Projekt Hemmet fortsatte idag. Jag sydde sovrumsgardinen och fixade lite dekoration på fönsterbrädan. Sen fick diskbänken sig en omgång och jag har möblerat om i hallen :P i'm in a good flow!!

Då vår frys måste stått öppen nångång förra veckan så håller jag även på att frosta av den. Inte för att skylla på någon annan men Milton har börjat öppna frysen då och då och att komma ihåg att stänga är inte lika lätt. Så även om det inte var längesen sen jag frostade av den sist så fick det bli en ny omgång. Dörren fick man trycka igen nu pga mycket is ivägen :/ och imorgon ska vi storhandla och fylla frysen. 

Påtal om storhandla. Vi försöker verkligen hitta nått som passar oss, då handling inte passar in varken vilje- eller tidsmässigt just nu. Mat.se har varit bra, men de har inte riktigt allt vi önskar så det blir ändå handling i andra affärer. 
Vår nya idé ska testas nu. Lönen kommer ju imorgon så när vi är nyrika (och även tillfälligt, innan räkningarna dras haha) ska vi göra en megastorhandling. Det som kan köpas för hela månaden ska göras det. Så vi lär ha mycket att bära upp från bilen. 
Idén med detta är att det blir bara en jobbig storhandling istället för nu uppdelat på fyra gånger. Om vi har handlat det mesta och bara behöver fylla på med färskvaror kan tex Daniel göra det efter jobb och bara vara en kvart sen. 
Och ett annat plus är att vi gör de stora inköpen nu och slipper känna i slutet av månaden att vi måste hålla igen pga matkostnader. 
Jag tror att detta blir bra och hoppas det funkar!


Just nu sitter jag på Miltons rum och väntar på John Blund. Han får gärna komma nu så att jag kan äta middag, hacka is från frysen, göra matlådor, hänga tvätt, städa upp, helst diska, betala några räkningar samt hinna sätta mig ner. Puh!! Blir en lång kväll!!

Åh se där, nu kom Blundis :) Åtminstonde ligger min son blixtstilla i sängen i motsvarighet till de senaste 10 minutrarna. 

Men nope, han sov visst inte! Några minuter till får jag väl döda här då!! Vad vill ni läsa om? :P Att Milton överanvänder uttrycket Hejjeguuu (Herregud)? När vi spelade fotboll innan i typ en kvart utbrast han nog det 15 gånger. Alla skott är hejjeguu på sitt sätt - hårda, långa, höga, sneda osv :P
Sen pratar han för övrigt väldigt mycket. "Jag vill inte åka bilen!" Är vanligaste meningen för tillfället. Bilen äro icke populär! Inte buss heller. Vagnen funkar men bäst är cyklen!
Han har även senaste veckan börjat be om att få sitta på pottan. Det kommer inget men alla bäckar små :) Just potträning är inget vi lagt energi på än. Han är inte ens 2,5 år gammal, det kommer tids nog :)
Vi har även fått tips på hur man på ett kul och enkelt sätt kan ta på sin jacka när man bara är 2 år. Har en film på det, måste lägga in. 

Gu vad det är mycket jag har att lägga in för övrigt. Bröllopet framförallt!!! Knappt skrivit om det än ju! Vår honeyweekend fick ni se bilder ifrån men vi har gjort en massa annat som inte dokumenterats. Vår segelsemester bland annat! Inte ens Miltons dop har kommit i pränt! Fast nu är det två år sen så lite väl sent :P

Asså den där lille killen som jag trodde sov för 15 minuter sen ligger nu och asgarvar i sin säng. Det är svårt att hålla sig för skratt men min mage kurrar så jag vill bara att han somnar nu. Missförstå mig inte nu, jag älskar pojken och vill alltid vara honom nära, men det är bortspild tid att sitta och titta på någon som ska somna. I snart en halvtimme har jag suttit här, men det tar absolut inte så här lång tid varje kväll så jag ska inte klaga. Jag får ta bort några grejor på min att-göra lista helt enkelt. 

Nu har jag inte mer att skriva så nu ger jag upp här :) Godnatt!!

Myskväll

Igårkväll hade jag och Milton en riktig myskväll. Utan en massa trots och bråk!
När Danuel åkte till jobb lagade vi mat. Vi har en lökhackare som Milton älskar att använda och den är bra när man glr mat till honom.
Vi hackade lök, broccoli och blomkål och tärnade lite korv. Detta fick bli en korvstroganoff med bulgur till :) Han åt som en häst! :)

Sen gick vi ut i kvällssolen och han fick cykla. Jag tog med två påsar sortering och han hjälpte mig att slänga allt. Han är så gullig för han kollar med mig flera gånger om han verkligen lägger i rätt container ;) 

Det blev en cykeltur förbi några nybyggda hus här i närheten som fått en gräslig färg. Vi snackar 8 stora lägenhetshus i spygrön färg. Varför??

Milton på cykeln

"Mysa!" sa Mille när vi kom hem. Jag hade lovat soffmys och lite barnprogram :) 
Efter bråk med penicillin och lite gråt efter sin pappa somnade han gott och jag kunde diska och se på tv! :)

Nu är det morgon igen och jag ligger vaken före Milton minsann. Snart lämna på dagis och jag ska gå hem och fortsätta fixa och städa i ordning. Imorgon är jag tillbaka på jobb igen! Känner mig frisk nu förutom dov huvudvärk och hosta. Men det får gå :)

Nu vaknade Milton också! Godmorgon!!

Operation rensning!

Vilket väder! Jag sitter på balkongen och gassar i solen. Trots lite kläder så är jag kokhet, precis lika varm som på stranden en julidag. Solen hettar verkligen!
Den som klagar på detta års sommar bör nog flytta till Thailand eller nått ;) Det har varit en fantastisk sommar med mycket sol och lite regn! 

Jag lämnade Milton på dagis kl 9 och har sen mjukstartat hemma. Jag plockade ur allt i vårt stora köksskåp och torkade av hyllorna. Det är ju inget vi gör dagligen direkt, inte ens årligen :P
Sorterade upp allt i tre grupper; använda, spara, bli av med. Vi har alldeles för mycket grejor och det resulterar i att det blir grymt mycket disk för vi har ingen limit hur mycket vi kan använda liksom. Nu har jag sparat 4 st av det mesta. Det är max vad vi behöver om vi inte har flera gäster eller kalas. Det får lösa sig vid de få tillfällena känner jag. Det vi sparar ska läggas i låda och in i klädkammaren. Då ser vi om vi saknar det eller inte. 

Så här ser det ut i skåpet efter rensningen. 

Jag menar, kolla in vår besticklåda. Och då är där ändå massvis med bestick i rendiskat-stället samt odiskade i vasken :P Jag tror på allvar att vi, i nästan alla porslinskategoroer hade kunnat låta bli att diska på minst en vecka. Med min nya teori och rensning vill jag att det diskas varje dag. 


Nä nu gick jag in igen. Blir ju snart toksvettig där ute :P åh nu kom Daniel upp så nu får jag bli lite social :) Han kommer väl få spader när han går ut i köket :P



Hemmet får ett uppsving!

Idag har det inte varit mycket soffhäng men jag har inte heller gått utanför dörren!! Jag har gått ner från att äta Citodon till att bara ta Ipren så det är ju en förbättring :) Har inte mått illa idag heller men av förklarliga skäl känner jag ju inte mig superpigg och energirik!

Vi har suttit och planerat hur vi med små lite smågrejor kan få ordning och mer mysigt hemma :) Vi har ju för ett tag sen tapetserat om köket och nu vill vi få det fint där, sen är vårt sovrum ganska trist utan gardin och taklampa. I Miltons rum har vi fått fixat lite smågrejor idag. Även de minsta detaljer kan göra stor skillnad :)
När vi fått i ordning överallt ska jag fota :)

Milton hjälper gärna till, här med att banka med hammaren :)


Nu är jag så frisk att det imorgon är åter till bra och nyttig mat. Det har blivit mycket lättätet (och onyttigt) nu i två veckor. Träning får såklart vänta. Jag ska mjukstarta med promenader och kanske lite cykling! 
Jag gör inget som kan riskera att få denna bihåleinflammation tillbaka. Det var ingen lindrig historia. Det vanliga är tydligen att man får problem med bihålorna i kinderna och får "tandvärk" men mitt satte sig i pannhålorna vilket verkar vara lite besvärligare. Inte ovanligt med följdproblem så nu jäklar ska jag sköta mig så jag kan jobba året ut :)
Läkaren sjukskrev mig till och med tisdag så nu har jag två dagar att komma igång ordentligt. Fortfarande tåler mitt ena öra inga höga ljud, jag har lock. Jag hoppas det släpper imorgon. 

Men nu måste jag sova eftersom en liten morgonpigg huligan lär gå upp om max 7 timmar :) Godnatt!!


Lek med bilar

Det blev lek med Milton för hela slanten nu när jag var uppe. Vi lekte med hans bilgarage. Vi radar upp alla bilar och sen öppnas bommen och alla bilar åker ner. Om och om igen ;)



Nu är killarna ute igen. Cyklar, slänger sortering och lite grejor i containern. Skönt att rensa hemma. Vi har alldeles för mycket grejor som bara stökar ner. 

Ikväll blir det taco och sen filmkväll! Det var ju så längesen jag såg på tv höhö :P
Jag ska faktiskt göra det nu med. Först penicillin och sen lägger jag mig ner igen. Bäst att gå sakta fram om jag ska bli frisk nångång!!

Krabba i handen

Goddag! Jag ligger fortfarande i soffan men ska försöka mig på att gå upp en liten stund nu. Blir yr och det dunkar i huvudet om jag är uppe för länge men nått litet oansträngande ska jag nog kunna göra :)
Milton äter också penicillin nu. Daniel tog honom till vårdcentralen igår då han klagade på ont i öra och öga och han hade såklart öroninflammation som vi trodde. Men vilken pärs att få i honom skiten. Han skriker och sparkar och det går inte ens att locka med något gott efteråt. 
För övrigt är Mille mycket piggare än sin mamma och killarna var ute på gården en liten stund innan. 

Något jag ska orka göra nån dag är att framkalla foto. Milton sitter som sagt och tittar i fotomappen och då och då stannar han till och fascineras mycket. Ett foto han älskar är detta när han på Gluppö i somras höll i en krabba :)


Nu ska jag gå upp och röra på mig lite :)

Looolit

Milton bläddrade i bildmappen på paddan. När han fick fram denna utbrast han:
"Min pappa och Milton, jätteloooolit!!!" ;)




Bra natt!

Natten blev bra trots allt! Vi väntade oss tvärtom då Mille fått jätteont i sitt öra och jag var rädd att ha ont i huvudet. 
Jag somnade i soffan och Milton kom ut och la sig på mig och så halvsatt vi i soffan och sov. Men vid 3 klagade min rygg så vi la oss i sängen. 
Nu är klockan 8 och vi ligger åter i soffan och ser på Biet Maja och Timmy Lamm. Favoriterna just nu. För Mille alltså ;)

Milton är helt okontaktbar när han ser tv :P

Både jag och Daniel har känt att denna förkylningen satt sig på luftrören. Det är stundtals lite tightare att andas. På Milles dagis sa de att många är sjuka för samma sak där. 
Så om man ska vara optimistisk så har ju Mille klarat av denna förkylning förvånansvärt bra rent andningsmässigt. Han får ju visserligen mycket medicin under sjukdomstiden och står på medicin varje dag annars, men vi tycker ändå att det är ett framsteg. Fast utan medicinerna skulle han troligtvis vara jättedålig nu. 

Dagen idag blir soffhäng, soffhäng och lite mera soffhäng. Jag får inte glömma att jag känner mig bättre pga starka värktabletter. Dessutom mår jag illa idag med så många knop blir det inte. 
Vi skulle åkt iväg till vänner hela helgen men det blir det såklart inget av. Trist, vi såg fram emot det massor! :(

Ååh jag längtar till jag kan börja träna :)

Det går bra nu...

...eller inte :(


Här ligger jag i soffan igen. Jobbade första dagen på 1 vecka igår och det gick rätt bra tyckte jag. På kvällen fick jag jobbig huvudvärk och trodde det var migrän på gång. 
Vaknade inatt med en sån sprängande värk runt högra ögat. Trodde jag skulle explodera. Tog värktabletter och lyckades till slut somna om. Men när värken fortfarande satt i när jag vaknade imorse misstänkte jag att det kunde vara bihålsinflammation. 

Stackars Daniel som jobbat hela natten fick sen hänga med till vårdcentralen (ja inte för att hålla handen utan för att jag inte med sprängande värk tar bussen) och läkaren kunde knappt nudda vid min panna eller ögat och konstaterade snabbt att jag hade bihålsinflammation. "Du har ont där!" Sa han en gång till och tryckte på sidan av ögat. Ehh ja?! :O dont touch me!!
Hade så ont innan så jag spydde. 

Så nu är det sjukskrivning, citodon, penicillin, kortisonspray och avsvällande tabletter som gäller :( Och glass och risifrutti :)

Sen bör jag väl ha nått upp till min årskvot av sjukdagar. 

Skratt i enkelhet

Milton hittade en papperspåse och helt plötsligt blev man jagad av ett monster. Tänk vad rolig en simpel påse kan vara :) Många saker är underskattade. 




Inför framtiden...

Denna måndagskväll övar vi inför framtiden. Milton har hjälpt till att vika rentvättade handdukar och lagt in de fint i skåpet :) Han älskar att hjälpa till :)

Lite tittut-lek hör ju också till när man har en handduk i handen ;)




Sjuklingar

Det var då nått segdraget skit Milton tagit hem till oss. Ja jag tror det är han då hans fröken sa idag i telefon att vi inte är ensamma om att vara hemma!
Mitt började förra måndagen med att jag var frusen. Sen på onsdagen plötsligt jätteont i halsen, så även torsdag. Hela helgen har jag brukat ipren/alvedon för att kunna prata och orka röra mig. Nu har hostan kommit till både mig och Mille. Nässpray och värktabletter och glass är räddningen just nu. 

Igår låg vi mest i soffan och tittade på barnprogram. Milton var seg på förmiddagen men på eftermiddagen var han jätteslö. Hans andning är påverkad och han säger att han har ont i halsen och ryggen. Plutten!!

Vi ritade igår också. Milton gjorde massvis ned teckningar och det var kul för det var första gången som han berättade vad han ritade. Så jag skrev på teckningarna vad det var. Blev mäkta imponerad av att han kunde rita en cirkel :D 

Sen beställde han korv till middag så det blev det såklart :)

Jag trodde jag skulle vara frisk idag och äta som vanligt men det blir nog att skicka Daniel efter mer glass och nån blåbärssoppa :/ halsen blir inte bättre. 
Vi får slappa hemma idag med! Mat.se levererar mat ikväll och jag kanske kan sätta mig vid symaskinen lite :)



GjKxdnxdx

Skrev nyss ett låååångt inlägg och precis när jag skulle publicera så hackade appen upp sig och allt försvann. Nu orkar jag knappt hålla ögoben uppe längre så nu måste jag sova!
Blä på appen! Godnatt!

Härligt härligt!

Det här måste vi göra om!!
Bara att få komma ut på landet är under bart i jämförelse med att bo ganska centralt i Göteborg. Här kör inte en bil förbi och verkligen inte tung trafik. Bara luuuugnt och skönt!!
Att vara barnfri var ju inte helt fel heller. Men att jag har tyckt att det varit okej har enbart varit för att jag vet att han har det riktigt bra hos mina föräldrar! Vi har fått några bilder på vad han gjort :)
Sen att slippa alla hemmets bestyr. Ååh!! Behöver vi verkligen allt vi har hemma som stökar ner och bidrar till tjaffs och irritation? Man får sig en tankeställare! :)

Jag vet inte riktigt hur denna dag ser ut. Frukost och träning ska hinnas med innan vi checkar ut kl 13. Då kommer Milton med mina föräldrar hit så fikar vi och går en promenad. Sen styr vi nog hemåt för att förbereda för ny vecka :) Vi måste ju tanka lite Milton ikväll också!!! :D

Så, gårdagen då. Föreläsningen var bra. Daniel frågade personliga tränaren hur man skulle lägga upp träningen inför maraton, svaret han fick: "Det är bara idioter som springer maraton, ska man förflytta sig 4 mil så TAR MAN TAXI!!"
Jag tyckte det var skitkul sagt :D

När Daniel sen tog ett löppass så satt jag i solen på balkongen!
Lunch var panerad rödspätta med remoulad.
På eftermiddagen lånade vi cyklar och cyklade ner till hamnen! Det var varmt som en julidag!! Vilken sommar vi haft/har!! :)
Innan middagen satt vi den japanska utomhuspoolen och bara slappade.
Middagen var det inget fel på igårkväll heller. Fin mat och bra service! Vi avslutade vår sista dricka i fåtöljer framför en öppen brasa!

Jag tror att jag inatt har sovit 8 timmar i sträck. Det händer sällan, även om vi absolut inte ska klaga på vår sömn hemma. Men ändå :) och att få vakna av sig själv i lugn och ro. Inte av att någon hoppar på en eller slänger nått i fejset :P

Ha en fin söndag!!


Torekov Hotell

Godmorgon!
Vi har det bra! Bättre än bäst typ!
Igår åt vi fantastisk mat i en mysig restaurang. Menyn ser ni nedan! (När jag bloggar från mobilen kan jag tyvärr inte lägga bilderna i inlägget utan de hamnar allihop i random ordning i slutet!)
Däremot fick vi inte riktigt den efterrätt som står på menyn. Vet ej varför! Vi fick någon chokladcheesecake med glass. Gott men riktigt mastigt! Vi var bra mätta när vi kom till hotellrummet. Eller hotellstugan nästan. Får fota vårt lilla hus utifrån sen.
Efter maten gick vi tillbaka och när Daniel ville se fotbollen så tog jag mig en dusch! Hemma har vi två kranar så man ska parera med kyla och värme för att få bra temperatur. Det måste man göra hela tiden för tempen pendlar upp och ner utan att man gör nått.
Därför är det stor lyx när man bara kan stå och duscha länge utan att bli ömsom skållad ömsom isbit! :)

Vi har ett rum med utsikt över en stor gräsyta och solen skiner fint! Snart ska vi gå till Bistron för frukost! Efter det en liten promenad innan vi faktiskt har bokat in oss på en liten föreläsning om kost och träning! Sen en joggrunda och besöka gymmet innan lunchen!
Eftermiddagen ägnas nog åt relaxavdelningen! :D

Ha det fint!


I bilen...

...på väg till Skåne!

Så har det blivit dags för honeyweekend! Solen skiner och alla är glada :P

Om två timmar sitter vi i restaurangen!


Klockan går för fort...

Nu satte jag mig vid datorn för första gången på länge. Men jag är mitt uppe i göra-allt-i-sista-minuten så det blir ingen långvarig visit. Jag ska bara skriva klart Milton-manualen som mina föräldrar ska få ang Miltons mediciner och mat. I helgen ska han bo hos dem, alldeles själv, utan sin mamma och pappa. Första gången jag ska sova en natt utan honom... Pirrigt och nervöst!
Jag och Daniel ska spendera helgen på Torekov Spa, vår bröllopspresent från mina föräldrar och Andy och Pernilla! Ska bli superhärligt :D
 
Så nu håller jag på att både packa och fixa här hemma. Jag gillar inte att komma hem till ett stökigt hem efter några dagar borta. Men klockan tickar tyvärr alldeles för fort så snart måste jag lägga mig trots att jag inte är helt nöjd här hemma. Packa klart borde jag också göra. Varför går klockan så snabbt när man behöver hinna med mycket??
 
Aja, nu får jag kila!
 
Här kommer några fina bilder på Mille när vi häromdagen gjorde vår cykelutflykt och matade ankor! :)
 

Lycka är...

Nu är äntligen rondellen klar här utanför oss. Det har verkligen inte stört oss men det har varit en del extra trafik, stora maskiner och trångt att komma in och ut på vår gata.
Jag är inte helt såld på idén med rondell då den blev vansinnigt stor så när vi ska gå över vägen är det fyra övergångsställe varav det är lite skymd sikt vid några. Jag känner mig inte helt trygg ens när jag går själv för rondellen är byggd så att bilarna fortfarande kan dåna fram i ganska hög fart.

Men men, vi vänjer väl oss :)
I alla fall så var det kul att stå och titta på lastbilarna som lyfte upp barackerna imorse :)


Fota kängorna

Vilken underbar dag! Det har känts som en somrig lördag mitt i semestern!
Jag slutade jobba redan 13.30 och när jag kom hem tog vi direkt ut cyklarna och stack till sjön och matade änderna. De ratade våra hårda tunnbrödsknäcke, men lika kul hade Milton för det :)
Sen cyklade vi vidare ner till fotbollsplanen och lirade och fikade! Rätt länge var vi där och det var underbart att få skratta och busa!!
När Milton var svettig, andfådd och bad om att få åka hem cyklade vi och hämtade ut paketet med hans nya vinterkängor innan vi styrde hemåt.

Just när vi öppnade porten så kom finaste grannarna ut. De skulle gå en runda och undrade om vi ville med. Varför inte? :) Milton och deras söner cyklade. Det blev nog i alla fall 2 km och jag är förvånad över att vår lille springcykelcyklist orkar hålla så snabb fart hela tiden!
Det blev även lek på lekplats på vägen hem!

Väl hemma kände vi att vi ville hålla liv i den härliga dagen/kvällen så efter middan och nattning av barn bjöd vi upp grannarna. Jag bakade en kladdkaka och vi satt och snackade i några timmar!

Nu slår klockan snart midnatt och mina ögon faller strax ihop vare sig jag vill eller inte! Men vilken dag :) Härligt!

Försökte fota Miltons nya kängor innan men först var det helt omöjligt ;) Sen stod han magiskt nog still i två sekunder så då fick jag en hyffsad bild haha :P
Viking i år igen. Vår son har höga och breda fötter och Viking ska tydligen vara bäst då. Plus att vi aldrig hade problem med att hans kängor läckte in förra året. Varför förstöra ett vinnande koncept?!
Storlek 26 beställde jag, men jag misstänker att vi kommer få köpa ett par i stl 27 också innan vintern är slut.

Nu ser jag dubbelt! Godnatt :D


Söt liten kortis

Idag var det regnrusk så det fick bli stövlar och vattentät jacka på. Vår stora kille såg plötsligt så kort ut i sina små men ändå på honom knälånga gummistövlar :) Han är verkligen en minimänniska!

Vi var på Me&I-träff hos Michaela och där stannade vi kvar och väntade in Daniel för god tacomiddag!
Nu la vi nyss in vår andra beställning på mat.se så imorgon kommer det en ny leverans!

Godnatt!!


Sötnos i september

Lillkillen smög in till vår säng nyss och jag tog upp honom i famnen för att krama honom. Hans gensvar: "Var finns det kudde??" ;)

En liten notis är att vi för 20 minuter sen gick in i september månad. Första höstmånaden. Men det varma vädret verkar hålla i sig kommande vecka med upp mot 20 grader dagtid. Vi hoppas på det :)


RSS 2.0