Rörö-dagarna

Här kommer ett ikappinlägg från Rörö. Blir nog mycket bilder och lite text. Men bättre än inget :D



1/7
Juli månad startade vi på stranden med fika och bad för barnen. Kallt i vattnet. Och totalt hattvägrande av yngsta barnet! Så fort hon kommer på att vi satt något på hennes huvud så åker det av!

Det var Rörö-dagen då det var lite fest i parken. Hoppborg såklart vilket båda barnen tyckte var roligt. Jag skulle gärna hoppa hoppborg men helst inte med barn i :P

En glass i värmen. Tuva har ibland fått egen liten glass men ibland får Hon bara smaka av oss. Vi kom på att det nog var pinnen som var rolig att hålla i så vi tryckte in en pinne i en halv banan :P

2/7


Det var ganska blåsigt när vi var på Rörö så vi fick leta lä. En strand på östra sidan tog vi en tur till. Finaste Tuvis!!!

På grund av blåsten satt vi även nere och åt middag. Kyckling med ris. Vem fan serverar ris till en 1-åring nere i en båt! Vi, tydligen. 

3/7


Återigen en mysig dag. Daniel tog Tuva på promenad, hon somnade och fick sova vidare i bärryggsäcken. Milton pysslade och vi kunde ta några minuters paus. Välbehövligt med en mer vild än tam liten tjej ;)

Sen blev det tärningskastning. Tuva älskar allt vi gör där vi räknar 1...2...3  och sen gör nått typ kastar eller hoppar.  (Bilden har felaktigt hamnat längre ner i bloggen, jag får inte rätt på den)

Boule :)

Jag och Tuva gick och handlade. Den sötaste lilla kundvagnen...

Till middag grillade jag hamburgare! Så gott!

Kvällspromenad i naturreservatet! Vi kom, till Tuvas förtjusning, väldigt nära fåren :D hon älskar djur!! 

Pokémon-skugga. Machamp!

4/7

Vi packade ihop oss för långtur ut på västsidan i naturreservatet. Inga direkta stigar utan man går på gräs och sten. Tuva somnade och fick ligga och sova när vi fikade, slappade och Milton målade med gatkritor på en sten. Smultron hittade vi och lite bus på det ;) bilderna talar ganska mycket för sig själv. En väldigt mysig tur!

Avslutade med glass :)

Middag blev lite blandat grillat :)

5/7

Envisa rymmaren!!

Glass igen! Sommar och värme = glass :D

Middag åt vi på lekplatsen. 

6/7

Så här spenderar Milton mesta tiden. På krabbryggan. Det är där han får alla kompisar. Alla barn frågar efter Milton. Det känns kul. Jag tror att han uppfattas som en väldigt bra kompis. 

Hittade en glassbilen till på Tuva, oklart vilket glasstillfälle :)

Denna torsdag var det även dags för oss att hissa segel och ta oss till Björlanda igen. 

Promenad från båten till bussen bjöd på ännu mer djur!

Helt underbara dagar på Rörö. Man får väl inte säga så men en del av mig tyckte det var skönt utan motor för vi hade aldrig stressen att ta oss vidare, för vi kunde inte. Vi slappnade av och tog varje dag för sig och hittade på massa kul! Barnen blev trygga på platsen och visste var grejorna fanns! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0